Hvordan Det Iranske Landshold Udførte Ved FIFA World Cup

Hvordan Det Iranske Landshold Udførte Ved FIFA World Cup
Hvordan Det Iranske Landshold Udførte Ved FIFA World Cup

Video: Hvordan Det Iranske Landshold Udførte Ved FIFA World Cup

Video: Hvordan Det Iranske Landshold Udførte Ved FIFA World Cup
Video: PES 2021 - Portugal vs Argentina Final Penalty Shootout - FIFA World Cup 2022 - Gameplay 2024, April
Anonim

For iranske fodboldspillere er det allerede en anstændig bedrift at komme til den sidste fase af verdensmesterskabet. Få antog, at iranerne ville være i stand til at spille mere end tre spil i turneringen, da holdets klasse ikke er så høj. Ved verdensmesterskabet i 2014 i Brasilien var iranske fodboldspillere ikke i stand til at gøre en sensation med deres præstationer.

Hvordan det iranske landshold præsterede ved FIFA World Cup 2014
Hvordan det iranske landshold præsterede ved FIFA World Cup 2014

Det iranske landshold var ikke i den sværeste gruppe til verdensmesterskabet i fodbold. De iranske fodboldspillers rivaler på markerne på de brasilianske stadioner i gruppespillet var argentiner, nigerianere og bosniere.

Iranerne spillede deres første kamp i turneringen mod Nigerias landshold. Denne kamp er blandt nogle af de mindst underholdende spil i turneringen. Den endelige score 0 - 0 er en afspejling af, hvad der skete på banen. Publikum keder sig ærligt. Vi kan sige, at begge hold ikke engang havde seriøse scoringschancer. Spillet fandt sted for det meste i midten af banen.

I den anden kamp scorede de iranske fodboldspillere ikke mål igen. Men denne gang blev de modsat af en langt mere formidabel rival - det argentinske landshold. Mange forudsagde et nederlag i kampen, men i virkeligheden viste det sig anderledes. Sydamerikanske fodboldspillere med store vanskeligheder formåede at knække modstanderens forsvar. Messi scorede det eneste mål i spillet i de sidste minutter af mødet. Argentina besejrede 1 - 0.

De to første nederlag i gruppen fratog det iranske landshold chancerne for at nå slutspillet. Iranerne måtte kun spille med værdighed for deres fans i den sidste kamp med holdet i Bosnien-Hercegovina. Dette gik imidlertid heller ikke. Iranske fodboldspillere led deres tredje nederlag i turneringen med en score på 1 - 3.

Efter tre kampe scorede iranerne kun et point. Dette bestemte det sidste sted i gruppe F for det iranske landshold. Spillerne i dette hold kunne kun ramme modstanderens mål en gang. Et sådant resultat kan ikke betragtes som værdig. Iranske fodboldspillere viste mest uinteressante fodbold i mesterskabet.

Anbefalede: