Hvordan Det Franske Landshold Klarede Sig Ved FIFA World Cup

Hvordan Det Franske Landshold Klarede Sig Ved FIFA World Cup
Hvordan Det Franske Landshold Klarede Sig Ved FIFA World Cup

Video: Hvordan Det Franske Landshold Klarede Sig Ved FIFA World Cup

Video: Hvordan Det Franske Landshold Klarede Sig Ved FIFA World Cup
Video: FRANCE SQUAD FIFA WORLD CUP 2022 EUROPE QUALIFIER | SEPTEMBER MATCHES 2024, April
Anonim

Det franske hold ved fodboldmesterskabet i 2014 i Brasilien havde en fremragende rollebesætning af kunstnere. Selvom franskmændene ikke blev anset for at være mest favoritter af mesterskabet, kunne de forventes at have seriøs succes i verdensmesterskabet i fodbold.

Hvordan det franske landshold klarede sig ved FIFA World Cup 2014
Hvordan det franske landshold klarede sig ved FIFA World Cup 2014

Frankrig blev lodtraktet for at konkurrere med holdene i Schweiz, Ecuador og Honduras i kampene i gruppespillet til verdensmesterskabet i Brasilien. Det var kvartet E, som blev betragtet som en af de svageste i turneringen. Franskmændene klarede sig gennem gruppespillet uden store vanskeligheder.

I den første kamp i mesterskabet slog det franske hold 4-0 Honduras-spillere, og i det andet møde scorede europæerne endnu mere. Franskmændene besejrede det schweiziske hold med en score på 5 - 2. Kun det sidste spil i gruppespillet blev ærligt svagt for Frankrig. I kampen med Ecuador registrerede mødets hoveddommer en trist uafgjort 0 - 0. Dette forhindrede imidlertid ikke franskmændene i at få syv point og fra første plads i gruppe E til at nå verdens 1/8 finaler fodboldmesterskab.

De første deltagere på slutspillet for franskmændene var nigerianerne. Afrikanske fodboldspillere modstod i lang tid, men tabte stadig. Allerede i anden halvdel scorede europæerne to ubesvarede mål mod Nigerias landshold.

I kvartfinalen ventede et formidabelt Tyskland det franske hold. Dette spil var det sidste for verdensmestrene i 1998. Tyskerne scorede et tidligt mål, der vandt sejren i spillet. Den endelige score på mødet 1 - 0 til fordel for Tyskland sendte franskmændene til at pakke deres tasker. Det er værd at bemærke, at Deschamps 'hold tabte til de fremtidige verdensmestre i 2014.

I betragtning af Frankrigs samlede præstationer kan vi sige, at det er en succes at nå kvartfinalen for Deschamps og hans hold. Glem dog ikke, at det franske fodboldforbund altid sætter maksimale mål for sit landshold. Derudover kan de franske fodboldspillere ikke selv være tilfredse med nedrykning i kvartfinalen. Selvom hovedtræner for franskmændene (Didier Deschamps) var forsigtig i sine udsagn, så spillerne selv et ønske om at kæmpe om det vigtigste fodboldtrofæ indtil slutningen af mesterskabet.

Anbefalede: