Hvordan Det Mexicanske Landshold Klarede Sig Ved FIFA World Cup

Hvordan Det Mexicanske Landshold Klarede Sig Ved FIFA World Cup
Hvordan Det Mexicanske Landshold Klarede Sig Ved FIFA World Cup

Video: Hvordan Det Mexicanske Landshold Klarede Sig Ved FIFA World Cup

Video: Hvordan Det Mexicanske Landshold Klarede Sig Ved FIFA World Cup
Video: France v Croatia | 2018 FIFA World Cup Final | Full Match 2024, April
Anonim

Mexicos landshold betragtes som det stærkeste fodboldhold i Mellemamerika. Vidunderlige fodboldspillere, der er berømte over hele verden, vises ofte i dette land. I finalen i fodboldmesterskabet satte mexicanerne sig altid høje mål.

Hvordan det mexicanske landshold klarede sig ved FIFA World Cup 2014
Hvordan det mexicanske landshold klarede sig ved FIFA World Cup 2014

Mekskians kom ind i gruppen af værter for verdensmesterskabet. Foruden landsholdene i Mexico og Brasilien spillede Kroatiens landshold og Cameroun også i kvartet A.

Den første kamp i mexicanernes turnering var præget af en forfærdelig dommer, der ikke var i deres retning. Centralamerikanere kæmpede med Cameroun. Allerede i første halvdel tællede dommeren ikke to mål fra mexicanerne. Det skal indrømmes, at det tidspunkt, hvor målet blev scoret, i begge tilfælde ikke inspirerede tillid til overtrædelsen af nogen regler. Imidlertid var mexicanerne i stand til at lægge klemmen på modstanderen. De vandt 1 - 0.

I den anden kamp i gruppespillet blev det mexicanske hold modstander af mesterskabet. Kampen med Brasilien sluttede uafgjort. Det var en meget hurtig kamp, hvor modstanderne forsøgte at vise hurtig fodbold. Den mexicanske målmand Ochoa er blevet en rigtig helt. Han gjorde sports mirakler ved målet.

I den sidste kamp i gruppespillet måtte mexicanerne ikke tabe for det kroatiske landshold for at nå slutspillet. Centralamerikanerne har taklet denne opgave. Desuden overgik de overbevisende Kroatien med en score på 3 - 1. Dette gjorde det muligt for dem at nå slutspillet fra andenpladsen i gruppe A. Kun på målforskel mistede mexicanerne mesterskabet i kvartetten til det brasilianske hold.

Rivalerne i Mexico i 1/8 finalen var spillerne i Holland. Mexicanerne scorede først og havde føringen i lang tid. Det så ud til, at sejren ikke gik nogen steder fra de mexicanske fodboldspillere. I de sidste minutter af ordinær tid indrømmede mexicanerne dog to gange og tabte 1 - 2. Dette nederlag kan betragtes som meget stødende for amerikanerne, fordi de hollandske spillere ikke var meget stærkere end deres rivaler.

Den endelige præstation for det mexicanske hold kan vurderes ud fra et synspunkt, at dette holds spil forårsagede mange positive følelser. Brasilianske fans elskede mexicansk underholdningsfodbold. Derfor kan vi sige, at mexicanerne viste et anstændigt spil i turneringen. Det skal også bemærkes, at det er velfortjent for holdet at nå slutspillet. Dette resultat kunne tilfredsstille det mexicanske fodboldforbund.

Anbefalede: