Hvordan Brasilien Klarede Sig Ved FIFA World Cup

Hvordan Brasilien Klarede Sig Ved FIFA World Cup
Hvordan Brasilien Klarede Sig Ved FIFA World Cup

Video: Hvordan Brasilien Klarede Sig Ved FIFA World Cup

Video: Hvordan Brasilien Klarede Sig Ved FIFA World Cup
Video: PES 2021 / Бразилия - Португалия / Финал Чемпионата Мира 2024, Marts
Anonim

Det brasilianske landshold afsluttede deres præstationer ved 2014 mesterskabet i fodbold i hjemmet på kampens næstsidste dag. Mesterskabet værter var tilfredse med bare en kamp om bronzemedaljerne i mesterskabet.

Hvordan Brasilien optrådte ved FIFA World Cup 2014
Hvordan Brasilien optrådte ved FIFA World Cup 2014

Starten på turneringen gik godt for brasilianerne. Værterne til mesterskabet var ikke den stærkeste gruppe. Brasilianerne spillede i kvartet A. Deres rivaler i gruppespillet var de nationale hold i Kroatien, Mexico og Cameroun.

I åbningskampen i mesterskabet besejrede brasilianerne kroaterne med en score på 3 - 1. De usikre mexicanere blev de næste modstandere af de fem gange verdensmestre. Kampen mellem Brasilien og Mexico sluttede uafgjort. Det skal indrømmes, at målmanden for centralamerikanerne Ochoa i dette spil udførte rigtige fodboldmirakler. I den sidste kamp i gruppespillet stod værterne overfor kamerunerne. Brasilien vandt en stor sejr med en score på 4 - 1. Dette resultat bragte Scolaris mænd til slutspillet fra første plads i gruppe A.

I 1/8 finalekampen spillede Brasilien mod det vidunderlige hold i Chile. Regelmæssig spilletid sluttede med stillingen 1 - 1. I ekstra tid så tilskuerne ikke nogen mål. Det er værd at bemærke, at overliggeren i sidste minut af overarbejde reddede brasilianerne fra at blive elimineret fra turneringen. Først i 11-meter-serien kom Brasilien til den næste fase af turneringen, hvor værterne måtte spille med Colombia.

Kvartfinalekampen med colombianerne blev en af de mest beskidte og hårdeste i turneringen. Den endelige score på mødet 2 - 1 til fordel for Brasilien efterlod spørgsmål om tilrettelæggelsen af spillet for en af de største udbydere til titlen verdensmestre. I semifinalen måtte Brasilien spille med Tyskland.

Alle brasilianere vil aldrig glemme kampen for at nå verdensmesterskabsfinalen. Det var et rigtigt mareridt for sydamerikanere. Mesterskabet værter led det mest ødelæggende nederlag i deres historie (1 - 7). Tilsyneladende har den sportslige skæbne mere end betalt sin gæld for tværstangen i 1/8 finalen. Dette nederlag ødelagde al Brasiliens håb om et hjemmemesterskab.

Verdensmesterskabet kunne være tilfredse med kun en kamp om tredjepladsen. Men også i dette spil led brasilianerne et knusende nederlag med en score på 0 - 3 fra det hollandske landshold.

Brasilianernes endelige plads i verdensmesterskabet kan ikke tilfredsstille hverken de sydamerikanske fans eller spillerne selv. Den fjerde position betragtes af mange for at være det brasilianske landsholds fiasko ved hjemmefodboldmesterskabet i 2014.

Anbefalede: