Hvordan Argentinas Landshold Udførte Ved FIFA World Cup

Hvordan Argentinas Landshold Udførte Ved FIFA World Cup
Hvordan Argentinas Landshold Udførte Ved FIFA World Cup

Video: Hvordan Argentinas Landshold Udførte Ved FIFA World Cup

Video: Hvordan Argentinas Landshold Udførte Ved FIFA World Cup
Video: Cameroon v Denmark | 2010 FIFA World Cup | Match Highlights 2024, Kan
Anonim

Argentinas landshold har traditionelt et højt udvalg af spillere. Indkaldelsen af landsholdet til FIFA verdensmesterskabet i 2014 i Brasilien var ingen undtagelse. Mange forventede et anstændigt resultat fra sydamerikanske fodboldspillere.

Hvordan Argentinas landshold klarede sig ved FIFA World Cup 2014
Hvordan Argentinas landshold klarede sig ved FIFA World Cup 2014

Argentinas landshold var ikke i den sværeste gruppe ved verdensmesterskabet i Brasilien. Sydamerikanernes rivaler var holdene i Bosnien-Hercegovina, Nigeria og Iran. Nogle fodboldeksperter betragtede denne gruppe som en af de svageste i turneringen, men argentinerne viste ikke fantastiske sejre i gruppespillet.

Det argentinske landshold spillede åbningskampen med bosnierne. Mødet sluttede med en minimal fordel for de sydamerikanske fodboldspillere (2 - 1). Spillet med Iran var også meget vanskeligt. Kun i den fortættede tid var Messi i stand til at score et mål og registrerede dermed argentinernes sejr med en mindstemargin på 1 - 0. Kampen med Nigeria-holdet var ingen undtagelse. Sandt nok, i dette møde scorede argentinerne mere - så mange som tre mål. Fordelen var dog minimal (3 - 2). Det er værd at bemærke, at argentinerne afsluttede alle deres kampe i turneringen med en minimal fordel for et af holdene. Men dette forhindrede ikke Messi og virksomheden i at udføre med værdighed ved turneringen. Argentinerne steg fra første plads i gruppen til slutspillet i verdensmesterskabet.

Den første konkurrent i slutspillet til det sydamerikanske verdensmesterskab var det schweiziske hold. Først i anden overtid sikrede Argentina deres sejr (1 - 0). Med samme score fejrede de latinamerikanske fodboldspillere deres succes i kvartfinalen med Belgien.

I semifinalekampen blev argentinerne modstander af det nederlandske hold. Hoved- og forlængelsestiden sluttede med en målløs uafgjort. I straffesparkskonkurrencen fejrede de blå og hvide deres succes.

Argentina nåede verdensmesterskabsfinalen for første gang siden 1990. Det er bemærkelsesværdigt, at det sidste par ved 2014-turneringen var det samme som ved verdensmesterskabet i 1990 - Tyskland - Argentina. I Rio de Janeiro tabte argentinerne med en minimumscore på 0 - 1. Goetze, et ungt talent fra Tyskland, forlod Argentina uden verdensmesterskab i anden forlængelse.

Selvfølgelig er fansen, trænerstaben og holdets spillere ked af det endelige resultat i øjeblikket. Tiden vil imidlertid gå, hvor de sidste lidenskaber vil aftage, og sølvet i 2014 FIFA World Cup for det argentinske hold vil være et værdig resultat.

Anbefalede: