FIFA World Cup: Hvordan Italien Mislykkedes Kampen Med Costa Rica

FIFA World Cup: Hvordan Italien Mislykkedes Kampen Med Costa Rica
FIFA World Cup: Hvordan Italien Mislykkedes Kampen Med Costa Rica

Video: FIFA World Cup: Hvordan Italien Mislykkedes Kampen Med Costa Rica

Video: FIFA World Cup: Hvordan Italien Mislykkedes Kampen Med Costa Rica
Video: England v Italy | 2014 FIFA World Cup | Match Highlights 2024, April
Anonim

I byen Recife, på Arena Pernambuco stadion, fandt en anden fodboldkamp af verdensmesterskabet i Brasilien sted, hvor lederne for gruppe D. mødtes. Italiens landshold og Costa Rica spillede et spil indbyrdes den 20. juni.

2014 FIFA World Cup: hvordan Italien mislykkedes kampen med Costa Rica
2014 FIFA World Cup: hvordan Italien mislykkedes kampen med Costa Rica

Italien i debut af mødet viste sig at være et af de værste hold i verdensmesterskabet. I de første fem minutter kunne italienerne kun løbe efter bolden, som var i Costa Ricas spillere. De første farlige øjeblikke opstod ved porten til det samme europæiske hold. Farlige hjørner af Costa Ricans kildede temmelig nerverne hos fans af "squadra azura". Italienerne selv, før midt i halvdelen, slog aldrig målet overhovedet. Imidlertid var de i stand til at udføre et farligt angreb. Pirlos geniale pas bragte Supermario til porten, men den mørkhudede angriber opførte sig ikke øjeblikket - kastede målmanden, Balotelli stak sportsprojektilet væk fra porten. Mario havde snart endnu et øjeblik. Han skød farligt fra straffelinjen, men målmanden parrer slaget.

Costa Ricas spillere fortsatte med at undertrykke italienernes forsvar med misundelsesværdig konsistensstans på mål. I slutningen af halvdelen, efter en fejl fra Kelini og en åbenbar overtrædelse af reglerne fra de sidste i italienernes straffesparksområde, var dommeren forpligtet til at udpege et straffespark. Men den chilenske dommer benådede Italien. Men retfærdigheden var fremherskende - i 44 minutter efter flankens baldakin sendte Brian Ruiz bolden med hovedet i mål mod Italien. Første halvdel sluttede sådan - med en minimal fordel for Costa Ricans.

I anden halvdel af mødet forventedes aktive handlinger fra de regerende vicemestre i Europa. Men sidstnævnte skabte ikke et øjeblik. Selv udskiftningerne hjalp ikke. Costa Ricas spillere kæmpede i hvert afsnit af banen, hvilket førte til det totale tab af bolden for de italienske spillere.

Kampens naturlige resultat er endnu en verdensmesterskabssensation. Costa Rica slår Italien og sikrer sig en plads i slutspillet. Italieneren skal forsøge ikke at tabe til Uruguay i sidste runde for at fortsætte kampene i turneringen.

Italien gør igen sine fans nervøse og beregner den mulige målforskel. Nu har de regerende vicemestre i Europa og de regerende mestre i Sydamerika tre point hver. I et personligt møde mellem disse rivaler afgøres skæbnen for andenpladsen i slutspillet fra gruppe D. Det skal dog indrømmes, at Italien med en sådan kamp ikke har en chance. Italienernes fans kan kun håbe, at den gennemgåede kamp var en engangs grusom fiasko.

Anbefalede: