America's Cup 2016: Gennemgang Af Kampen USA - Costa Rica

Efter at være besejret af colombianerne i den første runde af Copa America-værterne i 2016, måtte det amerikanske landshold score point i kampen mod Costa Rica. Anden runde for amerikanerne var den afgørende kamp i turneringen i øjeblikket.

America's Cup 2016: gennemgang af kampen USA - Costa Rica

Det amerikanske landshold havde brug for en sejr mod Costa Rica for at fortsætte kampen om en plads i slutspillet. Costa Ricans havde til gengæld også brug for at genopfylde deres point. Derfor skulle spillet have været stædig, men i virkeligheden skete dette ikke.

Amerikanerne åbnede hurtigt en konto. Costa Ricas Christian Gamboa lavede allerede uret i sit eget straffefelt i det 8. minut, hvilket førte til en øjeblikkelig straf. USAs holdleder Clint Dempsey, der var fremtrædende i den første kamp med Colombia, gik ikke glip af et punkt. Amerikanerne tog føringen 1: 0.

Allerede inden slutningen af første halvleg var de amerikanske fodboldspillere i stand til at forstyrre deres rivaler to gange mere og bragte resultatet til en ødelæggende i det 42. minut. Først da det 37. minut var på resultattavlen, satte Jermaine Jones bolden i hjørnet med et one-touch-skud uden for feltet, og Bobby Wood, tre minutter før slutningen af første halvleg med Clint Dempsey's aflevering, scorede 3: 0 til fordel for USA-holdet …

I anden halvdel intensiverede Costa Ricas spillere deres aktivitet, men kunne ikke score. Brian Ruiz havde en fremragende mulighed i det 62. minut, men angriberens strejke manglede et par centimeter - bolden ramte stolpen.

I slutningen af kampen (82 minutter) lavede den costaricanske forsvarsspiller en grov fejl i sit eget strafområde, og Graham Zusi etablerede det endelige resultat af mødet og rullede bolden ind i et tomt net.

Sidste fløjte fangede holdene med stillingen 4: 0 til fordel for USA-landsholdet. Således, efter anden runde, har mesterskabet vært tre point, og de costaricanske spillere forbliver med det eneste point, der er scoret, og falder til fjerdepladsen i gruppe A.