Sådan Pumpes En Kvindelig Krop Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes En Kvindelig Krop Op
Sådan Pumpes En Kvindelig Krop Op

Video: Sådan Pumpes En Kvindelig Krop Op

Video: Sådan Pumpes En Kvindelig Krop Op
Video: Стиральная машина Samsung (разборка и сборка) 2024, April
Anonim

En pige, der ønsker at pumpe sin krop op, kan blive forfærdet af tanken om de nødvendige komplekse og konstante fysiske øvelser. Vær ikke bange for at blive til "Miss Bodybuilding" med overdrevent udviklede muskler. Sådanne resultater kan ikke opnås uden brug af specielle præparater. Men takket være regelmæssige øvelser får du slanke ben, en flad mave, en mejslet talje og et højt bryst.

Sådan pumpes en kvindelig krop op
Sådan pumpes en kvindelig krop op

Er det nødvendigt

  • - simulatorer
  • - håndvægte
  • - stænger
  • - sjippetov

Instruktioner

Trin 1

For at komme i gang skal du indstille dig på at arbejde hårdt. Dette er meget vigtigt, hvis beslutningen om at opbygge muskler træffes endelig og uigenkaldeligt. Husk at forbedre din egen krop er en meget lang proces. Han er dog ganske i stand til enhver pige. Det største ønske.

Trin 2

Beregn belastningen korrekt, så ønsket om at træne ikke forsvinder efter den første lektion. For eksempel, hvis du straks griber vægtstangen den første dag, er der enhver chance for, at du straks overbelaster eller tjener alvorlige muskelsmerter. Det er usandsynligt, at efter en sådan pige vil fortsætte med at torturere sig selv. Start din træning med generel aerob let træning, ikke styrketræning: start løb, spring reb, gå til poolen. Fra sådanne øvelser begynder musklerne at vænne sig til alvorlig stress, og du selv får en masse glæde.

Trin 3

Begynd kun at udføre specielle øvelser, når musklerne bliver stærkere. Husk, at muskeltræning ikke påvirker det subkutane fedtlag. Derfor, hvis en pige, der har fedtdannelse på hofterne, begynder at svinge benene, får hun garanteret et øget volumen af hofterne. For at slippe af med fedtlaget skal du øge den samlede fysiske aktivitet for hele kroppen. Når kroppen har brug for ekstra energi, begynder fedtlaget straks at blive tyndere.

Trin 4

Vær særlig opmærksom på brystets muskler, fordi det er enhver piges stolthed. Udfør øvelser, der sigter mod at udvikle de øvre bundter af brystmuskulaturen, da det er dem, der er ansvarlige for kvindens brysthøjde. Forlæng dine arme eller skub barbell, mens du ligger på tavlen. Brug også specielle maskiner designet til udvikling af brystmusklerne.

Trin 5

Vær opmærksom på både gluteal muskler og benmuskler. Hop, squat med vægte, hæv dine ben på de ujævne barer. Husk, at med udviklingen af pressens muskler erhverves ikke kun en smuk figur, men også det korrekte forløb for fremtidig fødsel sikres.

Anbefalede: