Sådan Oprettes En Smuk Kvindelig Krop

Sådan Oprettes En Smuk Kvindelig Krop
Sådan Oprettes En Smuk Kvindelig Krop
Anonim

Vil du have mændene på gaden til at passe dig beundrende? Så kom i gang, lav en smuk krop, for først og fremmest vurderer en mand en figur. Oftest foretrækkes en sporty og fit dame.

Sådan oprettes en smuk kvindelig krop
Sådan oprettes en smuk kvindelig krop

Bagdelen skal være fast. Du kan stramme dine muskler ved at lave enkle gluteøvelser derhjemme. En sådan øvelse giver en hurtig effekt: læg et tæppe på gulvet, læg dig på ryggen, bøj dine ben og lad barnet ligge på dem. Prøv at samle det op flere gange. Barnet vil have det sjovt, og du vil få gavn. Nyttig til stump squats med vægte - håndvægte eller små vægtstænger. En lille udflugt ind i historien - smukke bagdel blev værdsat i det antikke Grækenland, der var endda templer af Afrodite Kallipigi (Afrodite med en smuk røv).

Vær opmærksom på dine underarme, huden på dem bør ikke synke, du kan stramme den ved at udføre enkle øvelser med håndvægte. Sørg for at styrke dine rygmuskler. En lige krop med en udsat buste og et stolt hævet hoved vil helt sikkert tiltrække mænds opmærksomhed. De fleste mænd tror, at jo større bysten er, jo bedre. Hvis brystet er naturligt lille, skal du besøge gymnastiksalen og pumpe brystmuskulaturen op - brystet øges markant. Gå efter et lille trick - brug en bh med specielle faner.

Damer med et timeglasfigur ser sexet ud. For at blive ejer af en hvepsetalje skal du dreje bøjlen så ofte som muligt. Hula-hoop er en alsidig træningsmaskine, der fjerner fedtaflejringer og har en gavnlig effekt på hele kroppens tilstand. Bøjler er forskellige: plastik og metal - tomme indeni eller med et vægtningsmiddel, foldning - det er praktisk at tage dem med på en picnic-tur. Der er endda massage med gummikugler rundt om ringen. Vælg en hvilken som helst og forbedre din krop.

Anbefalede: