Hvordan Man Laver En Smuk Mandlig Krop

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Smuk Mandlig Krop
Hvordan Man Laver En Smuk Mandlig Krop
Video: Hvordan Man Laver En Smuk Mandlig Krop
Video: Hvordan folder man en æske? 2023, Februar
Anonim

Den mandlige krops skønhed er først og fremmest pumpede muskler og en tonet mave op. De, der ikke har tid til at gå i gymnastiksalen og ikke har noget at demonstrere for andre, bør overveje at lave et sæt øvelser derhjemme.

Hvordan man laver en smuk mandlig krop
Hvordan man laver en smuk mandlig krop

Instruktioner

Trin 1

De, der ønsker at opnå reelle resultater, skal huske, at øvelserne skal udføres dagligt, og undervisningstiden skal være mindst en og en halv time. For at øge muskelmassen skal du udføre øvelser med en vægt. Du kan tage en rygsæk med en tung bog indeni.

Trin 2

Øvelserne skal udføres på gulvet og på den vandrette bjælke, så du skal hænge den vandrette bjælke et sted, der passer dig. Placer dine hænder fra hinanden på skulderbredde, tag fat i den vandrette bjælke med håndfladerne mod dig, træk dig op. Du kan opbygge muskler ved at sænke og stige på den vandrette bjælke med samme hastighed. Du skal trække vejret jævnt, trække vejret, mens du løfter, og udånder, når du sænker.

Trin 3

Skift greb, lad alle fingre "ovenfra" dække stangen. Træk dig selv op, så den vandrette bjælke er "bag dit hoved." Start med tre pull-ups, og gradvist arbejde dig op til dit maksimale.

Trin 4

For at fordele belastningen jævnt skal du bruge et greb på 1,5 skulderbredder, hvilket yderligere bringer denne koefficient til 2. Denne øvelsesregime vil ikke kun pumpe op i musklerne i armene, men også musklerne i ryggen og underlivet.

Trin 5

Den næste øvelse er push-ups fra gulvet. "Læg" din rygsæk med en belastning og udfør et ulige antal push-ups i en tilgang, lænet på dine næver. Start med fem push-ups, og øg antallet gradvist. Alternative sæt med hvile.

Trin 6

For at udføre den næste øvelse skal du finde et omdrejningspunkt, det kan være en sofa eller et batteri (læg dine fødder under en sofa eller et batteri). Med dine hænder bag hovedet skal du gøre op- og nedture på din torso med en rygsæk over skuldrene og forsøge at langsomt bøje i ryggen. Åndedræt skal være jævn, i en tilgang, gør 5 op-og nedture.

Trin 7

Sid på gulvet med dine knæ bøjet i en 90⁰ vinkel. Placer dine fødder under batteriet. Læn dig tilbage med dine hænder bag hovedet. Når du rejser dig, skal du dreje kroppen jævnt, først til højre og derefter til venstre. Sænk ikke ryggen til gulvet, gør op til 5 elevatorer pr. Sæt.

Trin 8

Lav squats med ekstra vægt i dine hænder. Bagsiden skal være lige, armene strækkes fremad, i en tilgang skal du sidde op til 14 gange.

Efter afslutningen af ​​øvelserne skal du ikke gå i seng, det er bedre at tage en kort gåtur.

Populær af emne.