Hvordan Man Vælger En Yogainstruktør

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger En Yogainstruktør
Hvordan Man Vælger En Yogainstruktør

Video: Hvordan Man Vælger En Yogainstruktør

Video: Hvordan Man Vælger En Yogainstruktør
Video: Yoga for sunde håndled | 10 minutter med dansk yogainstruktør 2023, December
Anonim

Har du besluttet at lave yoga? Succes på dette område afhænger af din dedikation. Men rollen som en mentor kan ikke nægtes. Det er meget vigtigt at vælge en kompetent instruktør.

yoga
yoga

Er det nødvendigt

tid til søgning, deltagelse i prøveundervisning

Instruktioner

Trin 1

Deltag i nogle prøveperioder, mød din instruktør. Vær opmærksom på, hvordan han gennemfører klassen. Du skal være fortrolig med at øve i gymnastiksalen. Først når du er overbevist om, at du nyder at arbejde med denne instruktør, kan du købe et abonnement.

Trin 2

Lad os se, hvad vi skal se efter, når du vælger en instruktør. Niveauet for læreruddannelsen skal vurderes på en kompleks måde. For det første er det tilstedeværelsen af visse pædagogiske færdigheder. For det andet er det dit personlige forhold til instruktøren.

Trin 3

En god yogatræner har meget at gøre. Det er godt, når han ejer materialet, fortæller og viser kompetent.

Trin 4

Instruktøren er opmærksom på, hvordan de studerende udfører opgaverne. Han retter fejl i asanas og viser, hvordan de udføres korrekt. Selvfølgelig kan alt dette ikke helt beskytte studerende mod skader i en gruppe. Men dette vil reducere sandsynligheden for at få dem.

Trin 5

En kompetent instruktør vil ikke kun vise dig, hvordan du udfører asanas, men også fortælle dig om den terapeutiske effekt, de har. Studerende vil også finde det nyttigt at lære om, hvad moderne videnskab har at sige om yoga.

Trin 6

Det er kendt, at yoga ikke kun er et sæt øvelser. Dette er et filosofisk system. En rigtig god instruktør vil tale om yoga uden at overbelaste sin tale med specielle vilkår.

Trin 7

En god yogainstruktør har en masse øvelseserfaring. Han skulle ikke kun tale om yoga, men også øve asanas, mestre materialet.

Trin 8

Ved at mestre materialet mener vi at opbygge effektive og sikre asana-komplekser ved at bruge dem i bestemte grupper på det rigtige tidspunkt. En god instruktør fortæller nyt materiale på en måde, som selv mennesker, der ikke er fortrolige med yoga, kan forstå.

Trin 9

Vær opmærksom på instruktørens stemme. En erfaren lærer taler klart og tydeligt. Du kan høre det i hvert hjørne af hallen. En god instruktør guider gruppen ved hjælp af sin stemme.

Trin 10

Så på shavasana ændrer en erfaren instruktør klangens stemme. Dette skaber den passende stemning i gruppen og bidrager til en klarere præstation af asanas.

Trin 11

En god yogainstruktør skal være i stand til at styre en gruppe og forstå udøvernes behov. En erfaren træner tager hensyn til elevernes evner og vælger et sæt asanas, der passer til gruppen.

Trin 12

Disciplin opretholdes i klasselokalet. Det er godt, når en venlig atmosfære opretholdes i en gruppe. Derudover bør en god yogainstruktør kende sikkerhedsforanstaltninger, anvende principperne for skadesikkerhed i klasseværelset.

Anbefalede: