Hvordan Man Vælger Gåski

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Gåski
Hvordan Man Vælger Gåski

Video: Hvordan Man Vælger Gåski

Video: Hvordan Man Vælger Gåski
Video: HVORDAN VÆLGER JEG DEN RIGTIGE EFTERSKOLE?! 2023, Oktober
Anonim

For at glæde dig selv med en tur i en snedækket park om vinteren eller for at få et boost af livlighed efter at have rullet ned ad et højt bjerg, skal du have specielt udstyr: ski og pinde. Og hvis valget af stave normalt ikke er en stor ting, med ski er situationen meget mere kompliceret.

Hvordan man vælger gåski
Hvordan man vælger gåski

Er det nødvendigt

skiløber

Instruktioner

Trin 1

Walking ski købes af dem, der kan lide at gå lange ture i vinterskoven, holde sig i form ved at løbe på stierne eller bare foretrækker at glide ned ad bjergene om vinteren til alle andre former for rekreation. Derfor skal valget af ski til sådan underholdning imødekomme personens behov. Vær opmærksom på bredden på ski - denne parameter undgår ofte almindelige menneskers opmærksomhed. Gåski bør være bredere end almindelige rekreative ski, da de involverer glidning på løs sne uden et skispor. Af samme grund er disse ski tunge. På tynde sportsski-langrendski drukner du simpelthen i den første snedrift, men gåski kan klare en sådan test.

Trin 2

Sørg for at vælge hakeski. Dette beskytter dem mod mulig glidning og tilføjer stabilitet under en lang række forhold. For fritidsski er det faktisk ikke så meget fart, der er vigtigt som udholdenhed og styrke. Dette betyder ikke, at dine ski skal være brede og korte, som jagt, men du skal heller ikke vælge for lange og lette ski. Tænk igen over, hvad du nøjagtigt skal bruge denne enhed til, og du er velkommen til at vælge præcis, hvad du har brug for.

Trin 3

Skilængden er ofte genstand for massiv kontrovers mellem professionelle og amatører. Der er specielle tabeller og formler til beregning af længden afhængigt af en persons højde og vægt. Faktisk skal du ikke gider med formler. Husk en simpel regel: Hvis du ikke har problemer med at være overvægtig, skal du vælge ski med medium bredde og omtrent samme højde som din egen højde. Hvis du er en tung person, kan smalle og lange ski måske ikke stå dig. Vælg dem derfor lidt kortere og bredere.

Anbefalede: