Sådan Fjernes Subkutant Fedt Fra Maven

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Subkutant Fedt Fra Maven
Sådan Fjernes Subkutant Fedt Fra Maven
Video: Sådan Fjernes Subkutant Fedt Fra Maven
Video: 10 эффективных приемов самомассажа, которые помогут убрать живот и бока. Коррекция фигуры 2023, Februar
Anonim

At miste mavefedt er et problem, som næsten alle kvinder står over for. Selv regelmæssig pumpning af pressen hjælper ikke altid med at fjerne subkutant fedt fra maven, og de oppumpede muskler gemmer sig bag et ikke-æstetisk fedtlag. Men dette problem er ikke uopløseligt. Der er en række øvelser, der kan udføres regelmæssigt i kombination med understøttende procedurer for at slippe af med fedtlaget på maven.

Sådan fjernes subkutant fedt fra maven
Sådan fjernes subkutant fedt fra maven

Instruktioner

Trin 1

Dette er aerobic øvelser. Lektionen skal startes ved at varme op i 20-30 minutter. Valget af aerobic-stil skal foretages ud fra typen af ​​figur. Så når man har et "æble" -figur med en fuld mave og tynde lemmer, er øvelser fra trin aerobic og mavedans bedre egnet.

Trin 2

Hvis du har et timeglasfigur med jævnt kropsfedt, skal du vælge hurtig gang, jogging eller elliptiske øvelser.

Trin 3

Ejere af figuren "pære" skal indlæse underlivet og arme, så øvelser fra taibo og kropsballet er velegnede til dem.

Trin 4

Efter opvarmning af din krop med aerobic, skal du begynde at lave øvelser for at reducere mavefedt. De skal udføres 20 gange i 3-4 tilgange.

Trin 5

Direkte vridning. Udgangsposition - liggende på ryggen, bøjede ben, fødder hviler på gulvet, arme bag hovedet. Tegn i din mave, og brug mavemusklerne til at løfte din overkrop til dine knæ. Sænk ned til startpositionen.

Trin 6

Omvendt vridning. Startpositionen er den samme. Træk benene bøjet ved knæene til maven. Vend tilbage til startposition.

Trin 7

Krop vippes til siderne. Stående, lige tilbage, armene strakt ud til siderne. Vi vipper kroppen skiftevis til venstre og højre side og spænder de skrå mavemuskler.

Trin 8

For at opnå et positivt resultat skal du udføre øvelserne med maksimal spænding, så mavemusklerne er trætte ved 15. gentagelse. Hvis din mavemuskler allerede er trænet, kan du hente håndvægte i den første øvelse for at øge belastningen og lægge vægte på dine ben i den anden. Den tredje øvelse skal udføres uden vægte, men i et hurtigere tempo.

Trin 9

For at fjerne subkutant fedt fra maven, skal du sikre god blodgennemstrømning til dette område. Derfor er det efter træning nyttigt at gnide maven med en massagehandske dyppet skiftevis i varmt og koldt vand. Velegnet til slankende mave og hydromassage (Charcot shower), som også aktiverer fjernelse af toksiner fra kroppen. Det er ikke overflødigt at massere maven med en anti-cellulitecreme efter træning.

Populær af emne.