Hvordan Man Får Muskelmasse Gennem Ernæring

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Får Muskelmasse Gennem Ernæring
Hvordan Man Får Muskelmasse Gennem Ernæring

Video: Hvordan Man Får Muskelmasse Gennem Ernæring

Video: SKAL JEG DIRTY ELLER CLEAN BULKE FOR AT OPBYGGE MUSKELMASSE? 2022, December
Anonim

Fitnessaktiviteter bør ledsages af den rigtige tilgang til ernæring. Et sæt muskelmasse er påkrævet for tynde mennesker såvel som dem, der har sat et mål - at gøre deres egen krop stærkt pumpet op. For at gøre dette skal du prøve at gøre din daglige rutine mest lig med nedenstående regler.

Korrekt ernæring er nøglen til dannelsen af ​​et stærkt muskelkorset
Korrekt ernæring er nøglen til dannelsen af ​​et stærkt muskelkorset

Instruktioner

Trin 1

Alle har hørt om separate måltider. Dens betydning ligger i det faktum, at uforenelige proteiner og kulhydratfoder indtages i forskellige måltider. For eksempel kan kød, fisk, æg ikke kombineres med korn, pasta, kartofler. Det er denne regel, som vi ofte overtræder, da den blandede måde at fodre størstedelen af ​​mennesker på var blevet vaccineret siden barndommen. Der er også neutrale fødevarer, der er kompatible med enhver form for mad: nødder, frø, grøntsager, frugt.

Trin 2

Opdel din diæt i 6-8 måltider. Men husk, at delene skal være små, omtrent på størrelse med din håndflade. Denne mængde mad fordøjes inden for 2 timer, og din mave er klar til at tage en ny portion.

Trin 3

Nu får du mindre mad pr. Måltid end normalt, så glem ikke at tælle kalorier. Opbygning af muskelmasse kræver øgede kalorier. Således skal energiforbruget i løbet af dagen være lidt lavere end antallet af kalorier, der modtages.

Trin 4

Morgenmad bør omfatte en betydelig del af den daglige diæt, selvom mange ikke kan lide at spise om morgenen. Du er nødt til at overmande dig selv og spise mindst røræg eller et par ostesmørbrød.

Trin 5

Om aftenen skal du heller ikke sulte - dette er kun en regel for folk, der taber sig. Spis et proteinmåltid eller en proteinryst inden sengetid. Protein behøver ikke at indtages tankeløst hele dagen i håb om, at dette vil hjælpe dig hurtigere med at nå dit ønskede mål. Normen for protein er 2, 2 gram pr. 1 kg menneskekrop.

Trin 6

Spis hurtige kulhydrater umiddelbart efter træning: frugtsaft, hvidt brød, bagværk osv. De vil gendanne din styrke på grund af det faktum, at de straks kommer ind i blodbanen og giver energi. Det anbefales også at spise ca. 20 gram protein, som straks går til at opbygge muskler i trænerens krop.

Populær af emne.