Sports Ernæring For At Få Muskelmasse

Sports Ernæring For At Få Muskelmasse
Sports Ernæring For At Få Muskelmasse

Video: Sports Ernæring For At Få Muskelmasse

Video: Sports Ernæring For At Få Muskelmasse
Video: как набрать мышечную массу в домашних условиях, ЧЕСНОК ДЛЯ МЫШЦ НАКАЧКИ. 2024, Kan
Anonim

Højkvalitets sportsernæring spiller en særlig rolle i livet for enhver atlet, der er involveret i styrkesport. Det hjælper med at øge muskelmasse, styrkeydelse, udholdenhed og fremmer hurtig restitution efter træning.

Sports ernæring for at få muskelmasse
Sports ernæring for at få muskelmasse

Den mest populære sportsernæring til at få muskelmasse er protein, som giver kroppen protein, uden hvilken muskelvækst simpelthen er umulig. Det fik sin popularitet på grund af det faktum, at mængden af protein af høj kvalitet, der forbruges med mad, ofte er utilstrækkelig. Der er flere typer proteiner, men valle er den mest effektive. Det har den bedste fordøjelighed, hvilket betyder, at det giver dig mulighed for at give musklerne de nødvendige aminosyrer på kortest mulig tid. Det anbefales at bruge dette tillæg før og efter træning såvel som om morgenen på tom mave. I vægttabstræning kan der indtages protein mellem måltiderne for at give protein hele dagen.

Vægtforøgere er et af de mest effektive kosttilskud i sporten. I deres sammensætning ligner de proteiner, men de har et øget kalorieindhold på grund af den store mængde kulhydrater. Hvis du tager vindere, kan du øge massen med 3-8 kg. pr. måned øges mængden af kropsfedt også.

En af de mest almindelige typer sportsernæring er kreatin. Atleter kan lide det på grund af dets effektivitet, som manifesterer sig inden for få dage efter starten af indtagelsen. Kreatin øger udholdenhed, styrke, ydeevne og har en anabolsk virkning. Der er to måder at tage dette tillæg på: med og uden en indlæsningsfase. Under påfyldningsfasen, der varer 5 dage, tages 20 g kreatin. dag (4 til 5 g.), derefter 5 g. på en dag. Kreatin skal indtages på tom mave med masser af koldt vand eller juice. På træningsdage tages det både før og efter træning. Varigheden af optagelsesforløbet bør ikke være mere end 1 måned, da kreatin akkumuleres i musklerne op til en bestemt grænse, så yderligere doser udskilles simpelthen fra kroppen og vil ikke have nogen effekt. Efter en måneds pause kan du genoptage dit kreatinindtag.

Det er vigtigt at huske, at enhver sportsernæring kun er et supplement, der giver dig mulighed for at øge afkastet på træning og forbedre ydeevnen. Og almindelig mad er grundlaget, som skal være af høj kvalitet, mættet med nyttige stoffer, vitaminer og mikroelementer. Mange tager fejl i troen på, at man ved at begynde at bruge forskellige kosttilskud kan blive som Arnold Schwarzenegger om et par måneder. Uden et veldesignet træningsprogram, god hvile og ernæring er det imidlertid ikke muligt.

Anbefalede: