Hvad Er Den Bedste Sports Ernæring

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Den Bedste Sports Ernæring
Hvad Er Den Bedste Sports Ernæring

Video: Hvad Er Den Bedste Sports Ernæring

Video: Hvad Er Den Bedste Sports Ernæring
Video: JEG TESTER PRE-WORKOUTS!🤩 HVAD ER MIN FAVORIT? HVORDAN UNDGÅR DU AT BLIVE SNYDT? 2024, Kan
Anonim

Regelmæssig træning til det yderste er den vigtigste vej til bodybuilding succes. Speciel sportsernæring hjælper med at forbedre præstationen. I dag er der et stort udvalg af kosttilskud, som du bør være opmærksom på. Enhver har ret til at vælge den bedst egnede sportsernæring.

Hvad er den bedste sports ernæring
Hvad er den bedste sports ernæring

Instruktioner

Trin 1

Mange atleter foretrækker valle, idet de betragter det som den bedste sportsernæring. Det bruges ofte til morgenmad. Efter 8 timers søvn har kroppen brug for aminosyrer til at opbygge muskelvæv. Det vides, at langvarig hvile fører kroppen til en katabolisk tilstand. Som et resultat ødelægges muskelmasse. Valle er et af de hurtigst fordøjelige og bedste proteiner, der giver kroppen essentielle aminosyrer til vækst og brændstof.

Trin 2

Under morgenmaden skal du spise et komplet måltid, der hovedsagelig indeholder komplekse kulhydrater (fuldkornsskål, havregryn) og protein (æg). Frugt kommer godt med. Husk: fruktose genopfylder glykogenforretninger direkte i leveren og slukker for alle kataboliske processer. Således hjælper det med at aktivere det anabolske regime. Og selvfølgelig skal du ikke glemme den bedste sportsernæring - multivitaminer. Mineraler og vitaminer skal indtages sammen med morgenmaden, da de er lettere at fordøje med et fuldt måltid. Morgenmaden skal indeholde et vitamin- og mineralkompleks, frugt, komplekse kulhydrater og proteiner.

Trin 3

Fordelene ved kreatin i sportsernæring er velkendte. Ved at tage det før og efter træning kan du få mest muligt ud af sportsernæring. Kreatin tilfører aktivt næringsstoffer til muskelceller og fremmer komplet vævsreparation. Derudover stimulerer det strømmen af vand ind i musklerne, hvilket gør dem stærkere i en bestemt tid. Når du træner med gentagelser og høje vægte, har kreatin en stor effekt på muskelvækst.

Trin 4

Når man taler om sportsernæring, kan man ikke undlade at nævne fiber. Det giver store fordele i bodybuilding ved at give fremragende fordøjelse. Derudover sænker fiber fordøjelsesprocessen og tvinger kroppen til at behandle protein lidt langsommere. Beskyt muskelmasse fra den katabolske effekt af en proteinryst med fiber før sengetid.

Trin 5

Sammen med kreatin er glutamin en af de bedste "repræsentanter" for sportsnæring af høj kvalitet. Glutamin er den mest rigelige aminosyre i kroppen. De bruges i mange fysiologiske processer. For bodybuildere giver glutamin: forsyning af musklerne med de nødvendige metaboliske budbringere, energi, forbedring af restitutionen, boosting af immunsystemet og fremragende fordøjelse.

Anbefalede: