Hvad Er Den Bedste Kampsport

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Den Bedste Kampsport
Hvad Er Den Bedste Kampsport

Video: Hvad Er Den Bedste Kampsport

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Hvad er Wáng Shou Kung-Fu _ Dansk 2023, Februar
Anonim

På grund af det faktum, at hver kampkunst har visse karakteristika og dens beundrere, er det umuligt at utvetydigt udpege noget af det bedste af dem. Du kan vælge den mest egnede metode for dig i overensstemmelse med dine mål samt under hensyntagen til niveauet for dine fysiske evner og type temperament.

Hvad er den bedste kampsport
Hvad er den bedste kampsport

Kampsport: generel information

Det er almindeligt at kalde kampsport-systemer for kampsport og selvforsvar. Der er meget forskellige klassifikationer af kampsport, afhængigt af hvad der tages som grundlag. For eksempel kan de klassificeres efter, hvor de vises, med orientalsk kampsport som et godt eksempel.

En anden klassificeringsmulighed er i forhold til våben. Nogle kampsystemer bruger aktivt forskellige typer kantede våben som eksempler på karate, wushu og mange andre kampsport. Andre undgår det - for eksempel aikido. Imidlertid er beskyttelse mod nærkampsvåben undervist i næsten enhver kampsport.

Inden for kampsport er der en opdeling i retninger, stilarter, typer og skoler. Derudover er der i kampsport ofte en opdeling i interne og eksterne stilarter. Eksterne er kendetegnet ved aggressivitet, dynamik, showiness. I det indre er hovedvægten lagt på at arbejde med bevidsthed, mestre intern energi. For eksempel kan Tai Chi Chuan tilskrives den indre skole og Qigong "Iron Shirt" til det eksterne stive system. Det skal bemærkes, at når det gælder kamp, ​​er interne stilarter på trods af al deres ydre blødhed og inexpressivitet på ingen måde ringere end eksterne.

Kampsport kan også opdeles i magt og bløde typer. Førstnævnte inkluderer sambo, karate Kyokushinkai osv., Sidstnævnte - aikido, wushu stilarter af Tai Chi Chuan, Bagua Chjan og nogle andre.

Kampsystemer kan klassificeres efter arsenalet af anvendte teknikker. I nogle er der strejker (karate, wushu), i andre - kast (sambo, aikido), mens andre bruger hele arsenalet - jiu-jitsu, kampsambo, hærs hånd-til-hånd-kamp og mange andre.

De mest almindelige typer kampsport

En af de mest effektive kampsport i Rusland er sambo. Denne type kamp blev skabt til lukket brug i magtstrukturer for at afvise et angreb fra både en ubevæbnet og en væbnet fjende. Sambo inkluderer mange teknikker fra forskellige kampsport i forskellige epoker og folk. Denne teknik bruger de enkleste og mest effektive teknikker.

Boksning er en anden almindelig kampsport. I denne sport er et velafleveret slag eller en kombination af slag vigtigt, som næsten ikke giver en chance for en svag modstander. Bare husk at boksning, som andre typer kampsport, kræver meget seriøs træning.

Blandt den orientalske kampsport indtager Kyokushinkai karate den førende position i popularitet. Denne kontaktstil inkluderer en række slående teknikker samt alle former for blokering, der effektivt undertrykker fjendens angreb. Også i Kyokushinkai praktiseres smadring af forskellige objekter. Til dette forberedes de slående dele af arme og ben i lang tid ved hjælp af alle former for fyld. Karateklasser træner ikke kun kroppen, de tempererer også kampånden. Grundlæggeren af ​​Kyokushinkai karate, den berømte mester Masutatsu Oyama, kombinerede de mest effektive kampteknikker i denne stil.

Med hensyn til effektiviteten af ​​aikido retfærdiggør denne kampsport sig selv i reel kamp efter lang træning. En af de mest effektive versioner af aikido demonstreres i hans film af den berømte skuespiller Steven Seagal, hans stil er ret hård, han har en percussionsteknik.

Mange fans af kampsport tiltrækkes af wushu, biograf spillede en stor rolle i populariseringen - film med Bruce Lee eller Jackie Chan kunne efterlade få mennesker ligeglade. Blandt de indenlandske systemer er det ud over sambo værd at nævne den russiske stil i hånd-til-hånd-kamp. Dette er ikke det mest spektakulære, men meget effektive kampsystem udviklet af Alexei Kadochnikov. Alt i det er bygget på, hvordan man besejrer fjenden med minimal indsats.

Hvilket kampsystem skal du vælge? Meget afhænger af dine interesser og fysiske evner. Hvis du er stærk og høj, er hårde kampsport som Kyokushinkai karate, boksning eller sambo perfekte til dig. I tilfælde af at du ikke har høje fysiske evner, skal du vælge kampsport, hvor der ikke lægges vægt på styrke, men på fingerfærdighed og perfektioneret teknik. Det kan være jiu-jitsu, russisk stil, aikido, interne wushu-stilarter.

Endelig kan du huske den gamle sandhed - når man vælger kampsport, vælger en person ofte en vej.

Populær af emne.