Hvad Er Den Bedste Måde At Få Masse På

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Den Bedste Måde At Få Masse På
Hvad Er Den Bedste Måde At Få Masse På

Video: Hvad Er Den Bedste Måde At Få Masse På

Video: Hvad Er Den Bedste Måde At Få Masse På
Video: MIN GUIDE TIL STØRRE MUSKELMASSE!🤩 DE 5 VIGTIGSTE REGLER 5 FOR KOST OG TRÆNING! 2024, April
Anonim

Det ser ud til, at det er meget simpelt at få masse: det er nok at spise mere fede og søde fødevarer uden at begrænse kalorieindholdet i retterne. Men efter denne vej kan du kun tjene gastritis og fedme og ikke en smuk kropslindring. For at opbygge muskler skal du spise rigtigt og træne.

Hvad er den bedste måde at få masse på
Hvad er den bedste måde at få masse på

Instruktioner

Trin 1

For at få muskelmasse skal du begrænse dit indtag af enkle kulhydrater - pasta, brød, kartofler, slik og øge dit protein- og fiberindtag. Bedst af alt, hvis det er fjerkræ, oksekød, lam og ikke-stivelsesholdige grøntsager - courgette, agurker, tomater. Frugt er også en kilde til vitaminer og mineraler. Men du skal ikke spise dem i store mængder. En appelsin eller æble om dagen er tilstrækkelig. Når der er lavt kalorieindhold, indeholder frugt og bær for mange kulhydrater, og hvis de indtages hele dagen, kan det medføre en stigning i kropsfedt.

Trin 2

Styrketræning giver muskelvækst. Men du skal gøre det rigtigt og øge belastningen gradvist. For at biceps, triceps osv. Skal vokse konstant, skal øvelser være regelmæssige. Fortrinsvis hver anden dag, så vil effekten være maksimal. Sørg for at starte din træning med cardio-øvelser - løbebånd, stationær cykel eller aerobic. Gå derefter videre til styrke maskiner, der arbejder på hver muskelgruppe. Bemærk, at hvis du er overvægtig, skal du først slippe af med kropsfedt med cardio. Og først derefter fortsæt med at opbygge muskelmasse.

Trin 3

Drik vand i små slurke og ofte under din træning. Væsken fjerner skadelig mælkesyre fra kroppen, som dannes efter styrketræning. I alt skal du forbruge to eller flere liter væske om dagen. Dette vil fremskynde stofskiftet, fede aflejringer nedbrydes, og muskler vil vokse.

Trin 4

Det er bedst at overlade din krop til en erfaren træner og træne i et fitnesscenter. Men hvis dette ikke er muligt, kan du gøre det derhjemme. Træningskurser sælges på disc i sportsbutikker. Klasser er også lette at finde på Internettet, for eksempel på www.youtube.com. Alt du skal gøre er at købe håndvægte og vægte eller endda bruge de tilgængelige midler. For eksempel kan du i den første fase af træningen, når du ikke kan løfte for meget, svinge dine arme og skuldre ved hjælp af tunge bøger.

Anbefalede: