Hvordan Man Bygger Muskler Gennem Ernæring

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Muskler Gennem Ernæring
Hvordan Man Bygger Muskler Gennem Ernæring

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Gennem Ernæring

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Gennem Ernæring
Video: Hvor hurtigt kan du få større muskler? | #COACH 2024, April
Anonim

Enhver atlet bestræber sig på at øge muskelmassen. Uden konstant fysisk aktivitet er dette næsten umuligt, fordi det er motion og fysisk aktivitet, der gør vores krop lindrende og smuk. Imidlertid kan ernæringens rolle i stigende muskelmasse heller ikke undervurderes. Når alt kommer til alt er de proteiner, vi får fra mad, kun byggestenene til biceps af stål, og kulhydrater fyldes med energi.

Hvordan man bygger muskler gennem ernæring
Hvordan man bygger muskler gennem ernæring

Nødvendig

For at muskelmasse kan vokse, er det nødvendigt at udvikle en ordentlig ernæringsplan. Et par måneder efter systematisk træning kan du prøve at bruge speciel sportsernæring

Instruktioner

Trin 1

Først skal du "rocke" dit stofskifte lidt. Ellers deponeres alle spiste kalorier i subkutant fedt. For at forhindre dette i at ske, er det bedre at spise 6-7 gange om dagen, men i små portioner. Sørg for at drikke rigeligt med vand.

Trin 2

Om morgenen skal du fokusere på kulhydratfødevarer. Du skal spise mere korn, pasta, grøntsager og frugt. Magre proteiner foretrækkes om aftenen. Dette kan være kogt kød, fisk, nødder eller æg. Fedtstoffer, som også er nødvendige for kroppen, vil du helt sikkert komme sammen med andre fødevareprodukter, men yderligere vitaminer vil ikke skade din krop. Derfor er det ikke overflødigt at konsultere en læge og vælge det vitaminkompleks, der passer bedst til dig.

Trin 3

Sult ikke overhovedet. Træn ikke på tom mave. Drik rigeligt med vand under din træning. Det er bedre at drikke en eller to slurke efter hver tilgang. Vær opmærksom på, at vandet skal være varmt eller endda varmt, men ikke koldt. Du skal også have en snack lige efter din træning. Spis noget hytteost eller et par bananer, og få en proteinryst.

Anbefalede: