Hvordan Man Bygger Muskler Til En Tynd Person

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Muskler Til En Tynd Person
Hvordan Man Bygger Muskler Til En Tynd Person
Video: Hvordan Man Bygger Muskler Til En Tynd Person
Video: ❤️Как сшить пышную юбку из фатина🚀 2023, Februar
Anonim

En pumpet atletisk krop er mange menneskers drøm. For dem, der har et naturligt stærkt skelet, er det meget lettere at opbygge muskler end tynde mennesker. Imidlertid er intet umuligt, og under iagttagelse af nogle regler vil selv den tyndeste mand eller for skrøbelige kvinde være i stand til at prale af smukke former.

Hvordan man bygger muskler til en tynd person
Hvordan man bygger muskler til en tynd person

Er det nødvendigt

afbalanceret måltid, vægtstang, håndvægte

Instruktioner

Trin 1

Start med vægtøgning, beregne den ved hjælp af formlen: højde, udtrykt i centimeter minus 110. Resultatet er omtrentligt, men det hjælper dig med at navigere. Bestem dit daglige kalorieindtag. Føj yderligere 900 til det - i sidste ende får du det tal, der er nødvendigt for at få den manglende vægt.

Trin 2

Spis rigtigt: Undgå mange unødvendige kalorier, der findes i slik og melprodukter. Spis masser af protein, da det indeholder protein, der øger produktionen af ​​væksthormoner og testosteron. Kombiner kød, fisk og fjerkræ med rå grøntsager for at hjælpe fordøjelseskanalen med at fordøje mad. Tillad ikke udseendet af sult - det er bedre at spise hver anden time, men i små portioner.

Trin 3

Vær mere opmærksom på vægttræning. Jogging, svømning og andre cardiobelastninger bør holdes på et minimum: en opvarmning på ti minutter er nok. Når man pumper muskler op, skal squats med en vægtstang, bænkpresse og stående vægtstang, markløft på glatte ben og barbell dødløft i en skråning foretrækkes. Dumbbell øvelser er også gode. Det er bedre at vælge et træningsprogram med en professionel træner under hensyntagen til alle figurens funktioner.

Trin 4

Det skal bemærkes, at muskelvækst ikke forekommer under træning, men efter. For at opnå et godt resultat skal du gå i gymnastiksalen to til tre gange om ugen. Det anbefales ikke at sove mindre end otte timer om dagen. For at klasserne skal lykkes, skal du overvåge din egen styrke - hvis du er træt eller ikke har det godt, er det bedre at udsætte træningen.

Trin 5

Træn regelmæssigt, da spring over klasser vil resultere i en vis tilbagevenden af ​​din krop til sin tidligere tilstand. Vær vedholdende, vær ikke bange for vanskeligheder og tro på succes - det er meget vigtigt, når du spiller sport. At drikke alkohol og ryge kan annullere alle resultaterne. For at figuren virkelig skal blive smuk, er det værd at observere den daglige rutine og glemme dårlige vaner.

Populær af emne.