Hvordan Man Vælger Et Telt Til Vinterfiskeri

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Et Telt Til Vinterfiskeri
Hvordan Man Vælger Et Telt Til Vinterfiskeri

Video: Hvordan Man Vælger Et Telt Til Vinterfiskeri

Video: Hvordan Man Vælger Et Telt Til Vinterfiskeri
Video: Sådan vælger du den rette flueline til åen 2024, Kan
Anonim

Et vinterfisketelt er et nødvendigt og nyttigt udstyr til enhver isfiskentusiast. Et godt telt, korrekt opstillet, kan gøre fiskeriet behageligt og effektivt. Men markedet er oversvømmet med billige kinesiske produkter, der er helt utilstrækkelige til vintertelte. Normalt er sådanne modeller meget billige og sælges aktivt i hypermarkeder.

Hvordan man vælger et telt til vinterfiskeri
Hvordan man vælger et telt til vinterfiskeri

Instruktioner

Trin 1

Den vigtigste del af teltet er rammen. Undersøg rammen omhyggeligt. Det er bedre at vælge en aluminiumsramme fra en legering fra B95-gruppen. Hvis rammen er lavet af glasfiber, skal du sørge for, at rørvæggene ikke er tynde, og at selve røret ikke bliver dækket af "tåge", når det er bøjet.

Trin 2

Den næste vigtige del af teltet er forteltet. Markisen skal være fastgjort til rammen (ellers blæses den af vinden). Markisets optimale materiale er oxfordstof med en polyurethanbelægning. En presenning i flere lag er en god økonomi, men sørg for, at den er syet omhyggeligt. Indtrængning af fugt i de indre lag vil føre til rådnende fortelt.

Trin 3

Vær opmærksom på designet - hvis teltet har et tæt, og endda flerlags fortelt, kræves ventilationsvinduer og en åndbar overdel, som normalt er lavet af åndbart stof, der er forskelligt fra stoffet i hovedmarkisen.

Trin 4

Vi anbefaler dig at vælge teltets form efter din smag - moderne telte har anstændig pålidelighed, og at en terning, som en halvkugle vil tjene dig i lang tid.

Trin 5

Sørg for at være opmærksom på tilstedeværelsen af sløjfer på forteltet for at sikre strækmærkerne. I kraftig vind er de nødvendige for at holde teltet på plads. Du kan sy dem på dig selv, eller du kan straks købe et gennemtænkt produkt.

Trin 6

Alle vintertelte skal have et langt nederdel (mindst 150-200 mm). Dette eliminerer gennemblæsning.

Trin 7

Se på formen og antallet af døre - husk at du kommer ind i teltets indvendige iført en fiskerantøj, hvilket øger den akavede.

Anbefalede: