Hvordan Man Vælger Finner Til Snorkling

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Finner Til Snorkling
Hvordan Man Vælger Finner Til Snorkling

Video: Hvordan Man Vælger Finner Til Snorkling

Video: Hvordan Man Vælger Finner Til Snorkling
Video: Kingtips - Hvilke finner skal jeg vælge til UV-Jagt? 2024, Kan
Anonim

Korrekt valg af udstyr og især finner er hovedbetingelsen for behagelig dykning under vandet. Dette tilbehør skal sidde på dig, så du ideelt set ikke føler dem på dine fødder, når du bevæger dig i vandet. Valget af finner til dykning er nødvendigt i overensstemmelse med dykkernes geografi, dine fysiske parametre og din svømmestil.

Hvordan man vælger finner til snorkling
Hvordan man vælger finner til snorkling

Instruktioner

Trin 1

Til dykning i det kolde vand i Ruslands reservoirer bruger dykkere normalt "våde" våddragter, som også leveres med specielle bots. Til denne type tøj har du brug for åbne tå- og hælfinner, der er fastgjort til din fod med en justerbar fastgørelse. Sådanne finner er også egnede til "tørre" "hydrics" med bots.

Trin 2

Dykkerentusiaster foretrækker oftest det varme vand i de sydlige have, rig på den fantastiske skønhed i undervandsverdenen. I dette tilfælde skal du vælge lukkede finner 1-1,5 størrelser større. Dette gør det muligt for finnen at forblive på benet helt frit, ikke falde af den, ikke gnide eller begrænse bevægelse.

Trin 3

Hvis du foretrækker en energisk dykkerstil, korte men “hurtige” afstande, skarpe dyk, skal du vælge finner med mere stivhed. De giver dig mulighed for at bevæge dig hurtigere i vandet, men kræver meget fysisk styrke. Til denne stil er finner med længdesnit også velegnede, idet de arbejder i vandet som en propel og flytter det tilbage. Med mindre indsats kan du køre lange afstande med mindst mulig fodbevægelse.

Trin 4

For dem, der kan lide at gøre deres svømmetur til en stressfri og uhurtet vandvandring, er elastiske traditionelle finner velegnede, som ikke tillader at udvikle høj hastighed, men giver behagelig bevægelse uden megen anstrengelse. Hvad angår længden, til snorkling - fornøjelsessvømning er en 55-65 cm lang finner tilstrækkelig, men til spearfishing skal du vælge længere finner - 85-90 cm.

Trin 5

Vær opmærksom på, at for at lette bevægelsen skal vandtrykets centrum på finnens arbejdsflade være så tæt som muligt på det punkt, hvor svømmerens ben påføres. Dette sikres, når arbejdsbladet med benene og tæerne udstrakt gør en vinkel med fødderne lig med 20-30 grader. I hårde, lige finner, når at bevæge sig i vandet, skal atleten trække tæerne på fødderne hårdere, hvilket kan forårsage kramper under længerevarende svømning.

Anbefalede: