Elliptiske Trænere: Fordele For Hjertet

Elliptiske Trænere: Fordele For Hjertet
Elliptiske Trænere: Fordele For Hjertet

Video: Elliptiske Trænere: Fordele For Hjertet

Video: Elliptiske Trænere: Fordele For Hjertet
Video: Hjertet skal holdes i form 2024, Kan
Anonim

I de senere år er elliptiske trænere blevet meget populære i sportsklubber over hele landet. De vælges også ofte som træningsudstyr til hjemmet. Du kan blive overrasket over, at en elliptisk træner kan hjælpe dig med at træne konditionstræning. Lad os se på fordelene.

Elliptiske trænere: Fordele for hjertet
Elliptiske trænere: Fordele for hjertet

Hjemmetræningsudstyr kan klassificeres i to typer. Træningsudstyr, der kan hjælpe med at opbygge muskelstyrke og kardiovaskulært træningsudstyr, der kan hjælpe med at forbedre udholdenhed og udholdenhed. Disse er som regel udstyr til styrketræning og vægttræning. Cardio-udstyr inkluderer løbebånd, rodmaskiner og selvfølgelig en elliptisk træner.

Elliptiske maskiner kan hjælpe dig med at øge din udholdenhed af flere grunde. Mens du arbejder med dine arme, involverer du flere muskelgrupper i dine ben. Det betyder, at hjertet skal arbejde hårdere for at tilføre ilt til armene. Dette er en fordel i forhold til løbebånd, der primært er målrettet mod fødderne.

De fleste mennesker finder det sjovere at bruge en elliptisk maskine end et løbebånd. Nogle mennesker klager over, at det er kedeligt at forbedre deres kondition med et løbebånd. Den elliptiske træner har også en række indbyggede programmer, der kan tilføje variation til dine træningsprogrammer.

Billede
Billede

Dette er en fantastisk måde at kortlægge dine fremskridt ved hjælp af en elliptisk træner. Du kan lave en registrering på kortet for at måle din hvilepuls (REHR) og de typer træning, du har udført. Du skal registrere den tilbagelagte afstand (hvis din elliptiske træner tillader det) og den tid, det tager. En indikator for konditionstræning er, hvor lang tid det tager for dit hjerte at vende tilbage til sin normale puls efter træning. Du kan også nedskrive dette tal regelmæssigt. Når tiden er gået, skal du hvile og vende tilbage til din normale træningsrytme.

Anbefalede: