Sådan Bruger Du Tid På Stranden Med Fordele For Din Krop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bruger Du Tid På Stranden Med Fordele For Din Krop
Sådan Bruger Du Tid På Stranden Med Fordele For Din Krop

Video: Sådan Bruger Du Tid På Stranden Med Fordele For Din Krop

Video: Bind en rød tråd den 7. oktober for at øge indkomsten. Glædelig Thekla Zapryadalnitsa dag 2022, December
Anonim

Passiv hvile ved havet er fyldt med ekstra pund. Og bare at lyve og sole sig i solen er kedeligt. Men hvis du bruger tid aktivt, vil det gavne både dit helbred og din figur.

Fritid
Fritid

Billede
Billede

Når du går langs stranden, kan du stramme skinkerne meget godt og få slankere ben. Da fødderne sidder fast, når de går på sandet, er det nødvendigt at overvinde modstanden flere gange mere end når man går på en flad sti. Derfor spildes en masse energi, og musklerne styrkes.

Udendørsspil

Billede
Billede

Udendørsspil på stranden øger dine kalorieudgifter yderligere. Derudover vil dette sjove tidsfordriv give dig mulighed for at brune jævnt og møde nye mennesker.

Dans

Billede
Billede

Der er altid animatorer på ferie. Deltag i den dans eller aerobic, de holder på. Dette hjælper dig med at forbrænde kalorier på en sjov og nem måde. Bare vær opmærksom på undervisningstiden. De skulle være op til kl. 12. Så bliver solen for aktiv.

I vand

Billede
Billede

Fedt forbrændes meget mere effektivt i vand end på land. Dette skyldes vandmodstanden, som er 10 gange højere end luftmodstanden. Træning i vand hjælper ikke kun dig med at slippe af med ekstra pund, men styrker også muskelkorsetten uden stress på rygsøjlen. Du kan sikkert squat, hoppe og rulle over.

Hvis du bruger din ferie aktivt, behøver du ikke skifte din garderobe for store størrelser. Tværtimod vil du erobre alle med en tonet figur og en jævn tan.

Populær af emne.