Sådan Tørrer Du Din Krop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tørrer Du Din Krop
Sådan Tørrer Du Din Krop

Video: Sådan Tørrer Du Din Krop

Video: Sådan påvirker vand din krop 2022, December
Anonim

Sommersæsonen er lige rundt om hjørnet. I løbet af vinteren er du pumpet op og blevet stærkere. Men der er stadig noget galt. De hængende sider og den fremspringende mave er lidt pinlige. Muskelkonturer er ikke synlige bag et lille lag fedt. Hvad kan du gøre for at blive en helt på stranden om en måned og ikke skam for en pub? Se nedenstående anbefalinger og gør noget.

Sådan tørrer du din krop
Sådan tørrer du din krop

Instruktioner

Trin 1

Gå til fedtforbrændingsprogrammet. I løbet af vinteren har du øget din bænkpresse og squat-ydeevne ganske godt. Biceps er hævede, skuldrene er bredere. Sig tak til din fitness træner. Vi skal dog midlertidigt sige nej til styrkeprogrammer og programmer, der bygger muskelmasse. I det mindste indtil slutningen af ​​strandsæsonen.

Hvad er fedtforbrændingsprogrammet? For det første er disse komplekse styrkebevægelser, så musklerne fortsætter med at vokse, selv under en sådan træning. For det andet intense supersæt til forbrænding af fedt. Bland det hele sammen med et par øvelser af enhver art for at diversificere dine træningsprogrammer.

Trin 2

Vær mere opmærksom på cardio træning. Jogging om morgenen, svømning i sommerdamme, cykling - alt dette er sjovt, interessant og gavnligt for kroppen. Spild af kalorier fører til forbrænding af kropsfedt. Selvfølgelig, hvis du ikke gendanner disse reserver på grund af forkert ernæring.

Trin 3

Spis rigtigt. Ja, ernæring er en af ​​de vigtigste ting i vores plan. Spis langsomme kulhydrater om morgenen. Prøv at spise mere frugt og grøntsager, da de bliver billigere om sommeren. Lav ikke dig selv frokost og middag. Prøv at minimere dit kødindtag. Proteiner kan fås fra andre fødevarer såsom hytteost, mælk, æg, nødder, ost. Og i kød er der ud over proteiner stadig mange fedtstoffer, som du skulle kæmpe med.

Drik mere. Og ikke sodavand, øl og alkoholholdige drikkevarer, men vand. Ud over vand kan du hælde kvass og juice, hvis det er naturligt.

Trin 4

Oprethold disciplin. Ovenstående tre punkter skal overholdes samtidigt uden pauser og kompromiser. Så til sidst vil du være i stand til at opnå det ønskede resultat, nemlig aflastningsmusklerne.

Led en sund livsstil og sæt et eksempel for andre.

Populær af emne.