Bikram Yoga: Hvem Kan Lide Det Varmt

Indholdsfortegnelse:

Bikram Yoga: Hvem Kan Lide Det Varmt
Bikram Yoga: Hvem Kan Lide Det Varmt

Video: Bikram Yoga: Hvem Kan Lide Det Varmt

Video: Bikram Yoga: Hvem Kan Lide Det Varmt
Video: World Champion Bikram Yoga, Kasper van den Wijngaard, 2024, April
Anonim

Hot yoga er en fantastisk mulighed for at slippe af med ekstra pounds, gøre din krop smuk og fit. Ideel til dem, der ønsker at opnå resultater på kortest mulig tid.

Bikram yoga: hvem kan lide det varmt
Bikram yoga: hvem kan lide det varmt

Bikram yoga er en ret ekstrem form for yoga. Denne retnings ejendommelighed og kompleksitet ligger i den kraftfulde dynamiske praksis i et tropisk klima. Temperaturen i gymnastiksalen er i gennemsnit 40 ° C, luftfugtigheden er omkring 40%, så varm yoga er ikke egnet for alle. Det er kontraindiceret til mennesker med sygdomme i hjerte-kar- og åndedrætssystemerne såvel som under graviditet.

Denne stil er designet til stærke og modstandsdygtige mennesker. Lektionen begynder med at udføre enkle yoga-elementer, men gradvist øges tempoet og belastningen. Dette øger blodcirkulationen. Der er en stærk opvarmning af hele organismen. Kroppen bliver mere fleksibel og plastisk, så øvelser udføres meget lettere, og forberedte muskler og led giver dig mulighed for at være i asanas smertefrit. Takket være opvarmningen af ledbåndene reduceres sandsynligheden for forstuvning til nul. Du har mulighed for at arbejde igennem hver position.

Hot yoga er også indiceret til mennesker med sportsskader. Denne teknik fik sin popularitet takket være Bikram Chaudhry, der beviste effektiviteten af denne stil ved sit eget eksempel.

Bikram yoga effekt

Under træning hjælper sveden aktivt med at skylle toksiner ud af kroppen. Gradvist træner Bikram yoga, huden bliver klar, en sund hud vises. Denne teknik vil være særlig nyttig for dem, der lider af problemet med overvægt - systematisk praksis giver dig mulighed for at fjerne unødvendige pund. Manifestationerne forbundet med tilstedeværelsen af toksiner i kroppen elimineres også. Den generelle sundhedstilstand forbedres, en tilstand af lethed vises.

En person bliver mere aktiv, samlet, han har indre ro og selvtillid. Yogaklasser gør rygsøjlen fleksibel, træner det vestibulære apparat, forhindrer forekomsten af fede aflejringer, styrker muskler og led og forynger hele kroppen.

Anbefalinger til klasser

Overvej tøjproblemet for en mere behagelig praksis. Ideelt set skal den være lavet af naturlige materialer. Det anbefales at have vand ved hånden under lektionen. Tag også et håndklæde med dig - det vil sandsynligvis være nyttigt.

Da du mister meget væske under øvelsen, skal du drikke mere vand. 2-3 liter om dagen hjælper dig med at genopbygge din krops vandforsyning, hvilket sparer dig for de problemer, der er forbundet med dehydrering.

2-3 liter vand er et dagligt forbrug af væske, der udskilles hos enhver person gennem hud, ånde, nyrer og tarm.

Først skal du være forsigtig og forsigtig, da svimmelhed er mulig i hot yoga. I dette tilfælde er det bedre at bremse og reducere belastningen. Lektioner bliver gradvist lettere. Prøv ikke at gå glip af dem, og snart vil du kunne se behagelige resultater af dit arbejde.

Anbefalede: