Hvorfor Piger Normalt Ikke Kan Lide Fodbold

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Piger Normalt Ikke Kan Lide Fodbold
Hvorfor Piger Normalt Ikke Kan Lide Fodbold

Video: Hvorfor Piger Normalt Ikke Kan Lide Fodbold

Video: Hvorfor Piger Normalt Ikke Kan Lide Fodbold
Video: Ting piger ikke ved at drenge elsker 2024, April
Anonim

Af en eller anden grund betragtes fodbold ikke som en sport for kvinder. De, der er helt sikre på dette, er ikke flov over for eksempel det faktum, at der er en hel del kvindefodboldhold i verden, og de bedste nationale hold deltager i OL og verdensmesterskabet. Piger har også nok argumenter mod fodbold. Blandt dem er der en virkelig ubestridelig: "Fordi vi ikke elsker ham, kan vi ikke lide ham!"

Ikke alle piger elsker fodbold så ærligt
Ikke alle piger elsker fodbold så ærligt

Til bolden og fra bolden

Først og fremmest er det nødvendigt at præcisere, at fire hovedkategorier af piger vises mere eller mindre konsekvent på tribunen. Den første af dem er som regel ret ung, kaldes "fanpiger". Den anden gruppe inkluderer koner og veninder til fodboldspillere, der ofte kommer af nødvendighed og normalt sidder ved siden af hinanden. Den tredje består af voksne unge damer, der primært besøger stadionet for at "vise sig og se andre".

Endelig inkluderer den fjerde gruppe, den mindste, dem der er tiltrukket af selve spillet; elsker ikke kun sig selv og spillerne, men også fodbold. Alle de andre piger, der ikke kan trækkes ind i kampen af lassoen, er opdelt i yderligere to "hold". En af dem inkluderer damer, fodboldspillere og fans, der åbenlyst ikke kan lide.

Men der er mange flere af dem, der forbliver fuldstændig ligeglade selv over for sådanne tilsyneladende ekstraordinære set fra mænds synspunkt fakta som afholdelse af olympiske kvindefodboldturneringer. Eller tilstedeværelsen af mange piger på tribunen under det seneste verdensmesterskab i Brasilien. Men de er bestemt ikke et eksempel, der skal følges:”De holdes tilbage, så hvad? VM? Og hvad bryr jeg mig om ham? Piger på tribunen? Deres problem. Jeg vil ikke, og jeg ser ikke, der er ingen interesse og tid”.

Og Baba Yaga er imod

Så hvad med de damer, der seriøst anser fodbold for at være en af de mest populære perversioner i verden, og den tyske målmand Neuner kan ikke skelnes fra en ægtefælles eller venens brasilianske angriber fra den brasilianske angriber Neymar? Hvad er årsagen til sådan ligegyldighed eller endda negativitet? Der er mange meninger om denne sag; de falder normalt ikke sammen mellem mænd og kvinder.

De sidste to grupper har mere end nok argumenter til at forklare deres principielle holdning. Den mest populære blandt andre er modviljen mod at anerkende fodbold som en "kvindelig" sport, såsom for eksempel synkroniseret svømning eller rytmisk gymnastik. Med deres næsten teatralske udseende, lyse lys, smuk musik og smarte badetøj. Når alt kommer til alt er dette fodbold for drenge fra barndommen, en velkendt og forståelig beskæftigelse, de spiller normalt ikke "dukker" og "klassikere".

Og de fleste kvinder har helt forskellige vitale interesser og lidenskaber, fodbold gælder ikke på nogen måde for dem. Med ham er damerne ubehagelige, endda kede sig. Derudover er fodbold hos mange af dem forbundet med noget negativt, også fordi mænd elsker at se det, drikker meget øl og råber højt i hvert farligt øjeblik, undertiden uanstændigt. Samtidig glemmes alle og alle i verden, inklusive familien. Hvilket fra mange kones og døtre synspunkt er i strid med al sund fornuft.

Beskidt lys "Rubin"

Situationen er ikke bedre på stadioner, især ikke på russiske. En velopdragen ung dame, medmindre hun selvfølgelig er hustru til en spiller fra et af de deltagende hold og ikke en sportsjournalist, er det næppe realistisk at bringe smukt ved armen ind på arenaen. Pointen her er ikke engang at sidde i mere end to timer på et åbent stadion og til enhver tid på året er ubehageligt og ubehageligt: støvet, fugtigt, blæsende, varmt / koldt, ikke for rent, der er fløjter og forbandelser overalt, opmærksomhed på din skønhed betaler ingen.

Et af de vigtige negative punkter er de regler, der er meget uforståelige for de fleste piger. Som selve det to-timers spil og komme ind og ud af stadionet. Blusser, røgbomber, slagsmål, pandemonium, søgninger, posechecks, enorme politiheste, oprørspoliti med truncheons - alt dette er uforanderlige og ikke særlig attraktive egenskaber ved moderne russisk fodbold.

Så i sommeren 2014 tordnede en skandale over hele Rusland, der skete i Kazan før kampen med deltagelse af den lokale Rubin og Moskva Spartak. Politiet, der tillod Moskva-fans, blandt hvilke der var mange piger, at komme ind på podiet, søgte ikke kun sidstnævnte, men krævede også at strippe nøgne. Ellers truer med at forbyde passagen.

Det er nysgerrig, at politibetjente, for hvem de højeste embedsmænd fra Tatarstans indenrigsministerium gik forbi et par dage senere, forklarede deres ulovlige handlinger som en kamp for sikkerhed og modvirkning af fodboldhooliganisme. Uden selv at undskylde de fornærmede piger, der skrev erklæringer til retten. Så hvem tør efter sådan en ting vende tilbage til en sådan "gæstfri" arena?

Anbefalede: