Tips Til Dem, Der Ikke Kan Lide Sport

Tips Til Dem, Der Ikke Kan Lide Sport
Tips Til Dem, Der Ikke Kan Lide Sport

Video: Tips Til Dem, Der Ikke Kan Lide Sport

Video: Tips Til Dem, Der Ikke Kan Lide Sport
Video: Hvorfor findes der ikke p-piller til mænd? 2024, April
Anonim

Regelmæssig fysisk aktivitet er nøglen til en sund krop og en slank figur. Men desværre er ikke alle af denne opfattelse. Hvad hvis dovenskab overtager ønsket om at gå i gymnastiksalen?

Tips til dem, der ikke kan lide sport
Tips til dem, der ikke kan lide sport

Den første ting at gøre er at konstant bevæge sig derhjemme. Mens du forbereder middagen, skal du tænde for din yndlingsmusik og dans, begynde at rengøre, så gør det mere rytmisk, glem alt om elevatoren og gå op ad trappen. Og det er ikke alt, hvad der kan gøres for i det mindste delvist at kompensere for fitness. Her er et par flere måder for dem, der er dovne men ønsker at være sunde.

1. Arranger en rivalisering med dig selv

Gør det til et mål at gå samme afstand hurtigere hver uge. Forestil dig at du er forsinket et sted og har brug for at ankomme til din destination hurtigst muligt. Dette er både interessant og effektivt på samme tid.

Billede
Billede

2. Brug mindre transport, gå mere

Alle er så dovne, at de endda kører til butikken for kefir. Selvfølgelig er dette meget mere behageligt og hurtigere, men vil det gøre så meget fordel som en tur i den friske luft? Spar ikke tid - spar dit helbred.

3. Find vej i transporten

Cirka 35-50 kalorier kan bruges, hvis du står i metroen. Lidt, men er pænt enig.

4. Brug stigen som træner

Alles yndlings og behagelige rulletrappe kan omdannes til en kalorieforbrændingsmaskine. Stå ikke, før han når udgangen, men gå op på egen hånd. Og igen, om elevatoren - en højmodig stigning op ad trappen i 10 minutter hjælper med at slippe af med 60 kcal! Du vil ikke tabe sig hurtigt, men du vil pumpe din røv op.

5. Bliv den bedste værtinde derhjemme

Har du forberedt frokost? Vask brugte retter efter dig selv, eller tør gulvet af. Alle har genstande, der ikke er designet til brug i vaskemaskinen, så vask i hånden. Du vil ikke kun overraske din familie med din økonomi, men også bruge yderligere 30 kcal.

6. Gå mere

Når du er på vej hjem, skal du stå op mindst et stop tidligt og gå og indånde frisk luft. Samtidig er der mulighed for at kigge ind i supermarkedet, hvis du husker, at du har glemt at købe cottage cheese eller yoghurt derhjemme.

7. Mød oftere med venner

Præcis live og ikke på Skype eller på sociale netværk. Gå i parken, gå på rulleskøjter eller spil tennis. Hvis du har en god aften, træner du dine muskler.

Dette er meget enkle tip, der hjælper dig med at forblive slank og føle dig bedst!

Anbefalede: