Hvem Kan Blive Hovedtræner For Det Russiske Fodboldlandshold

Hvem Kan Blive Hovedtræner For Det Russiske Fodboldlandshold
Hvem Kan Blive Hovedtræner For Det Russiske Fodboldlandshold

Video: Hvem Kan Blive Hovedtræner For Det Russiske Fodboldlandshold

Video: Se målene: Kvindelandsholdet mørbanker Rusland 2022, November
Anonim

Det russiske fodboldlandshold optrådte ekstremt uden succes ved EM 2012-mesterskabet: holdet kunne ikke engang komme ud af gruppen, som blev betragtet som den letteste. Coach Dick Advocaat forlod kontoret samme dag uden kommentarer. Udnævnelsen af ​​en ny, stærk mentor er en af ​​de vigtige faktorer, takket være hvilke landsholdet vil være i stand til at rehabilitere sig på verdens fodboldarena.

Hvem kan blive hovedtræner for det russiske fodboldlandshold
Hvem kan blive hovedtræner for det russiske fodboldlandshold

Det russiske landsholds nederlag ved Euro 2012 ser endnu mere irriterende ud på baggrund af det faktum, at dets træner Dick Advocaat var en af ​​de højest betalte i turneringen. Samtidig svarer effektiviteten af ​​hans arbejde næppe uden overdrivelse til det fantastiske gebyr. Nu har holdet brug for en ny mentor - en erfaren og stærk leder, som senere kunne vende tidevandet til fordel for Rusland.

Guus Hiddink kunne teoretisk klare en sådan opgave, som på et tidspunkt var i stand til at føre holdet til imponerende resultater. Ved Euro 2008 vandt det russiske hold bronze: det var den mest imponerende fodboldsucces i de sidste 20 år. I øjeblikket arbejder den hollandske træner i Dagestan-klubben "Anji". Det er dog usandsynligt, at denne stilling vil forhindre ham i at arbejde med det russiske hold.

En lige så lys kandidat er Luciano Spalletti, der nu har stillingen som hovedtræner for Zenit Skt. Petersborg og samtidig viser meget anstændige resultater på nationalt niveau. Spalletti opnåede ikke kun stor succes i sit hjemland og hjalp sin klub med at vinde den italienske cup to gange og mange andre priser, men bragte også sine russiske afdelinger til et kvalitativt nyt niveau.

En anden italiener, Fabio Capello, kan blive hovedtræner for det russiske fodboldlandshold. I sin nylige fortid arbejdede han med det engelske landshold såvel som med de mest prestigefyldte klubber i verden, herunder Real Madrid og Juventus. Capello har i øjeblikket ingen langsigtede kontrakter og leder efter passende og lovende forslag.

Der er stadig en russisk mester blandt de lyseste kandidater. Den legendariske Valery Gazzaev kaldes i stigende grad landsholdets potentielle mentor. Den rige erfaring med denne træner vil måske være i stand til at føre det russiske hold til de længe ventede sejre.

Populær af emne.