Hvem Bliver Den Nye Træner For Det Russiske Fodboldlandshold

Hvem Bliver Den Nye Træner For Det Russiske Fodboldlandshold
Hvem Bliver Den Nye Træner For Det Russiske Fodboldlandshold

Video: Hvem Bliver Den Nye Træner For Det Russiske Fodboldlandshold

Video: Hvem Bliver Den Nye Træner For Det Russiske Fodboldlandshold
Video: Se målene: Kvindelandsholdet mørbanker Rusland 2024, April
Anonim

Sammen med det russiske fodboldlandsholds afgang fra den sidste turnering i EM sluttede også den hollandske specialist Dick Advocaat's arbejde. Nu skal den russiske fodboldunion (RFU) vælge og forhandle med en ny hovedtræner til det første landshold. Eksperter og fans har nævnt næsten et dusin mulige kandidater til stillingen.

Hvem bliver den nye træner for det russiske fodboldlandshold
Hvem bliver den nye træner for det russiske fodboldlandshold

Landsholdets mislykkede præstationer ved Euro 2012 førte til, at ikke kun hovedtræner for landsholdet blev udskiftet, men også lederen af RFU - dets leder, Sergei Fursenko, trak sig tilbage fra denne stilling. Da det er denne organisation, der indgår kontrakten med lederen af landsholdet, bør udnævnelsen af en ny hovedtræner ikke forventes, før Fursenkos efterfølger vælges. I mellemtiden diskuterer fodboldeksperter mulige kandidater, hvis liste allerede har inkluderet næsten et dusin navne, der er kendt både i hele verden og kun i Rusland.

De mest berømte navne blandt de i øjeblikket gratis udenlandske trænere, der har mulighed for at lede det russiske landshold er Joachim Lev, Josep Guardiola, Fabio Capello, Luciano Spalletti og Bernd Schuster. To af dem - tyske Lev og italienske Capello - havde tidligere trænet de nationale hold, der deltog i Europamesterskabet i 2012 og avancerede længere end vores hold. Og briterne, som Capello bragte til Euro 2012, og tyskerne under ledelse af Lev, blev slået ud af tegningen af finalisten i denne turnering - det italienske landshold. Josep Guardiola er bedst kendt for sin fem-årige ledelse af det stærkeste hold på kontinentet - spanske Barcelona, og Luciano Spalletti, træneren for den russiske mester de sidste to år, behøver ikke at blive introduceret til fodboldfans i vores land. Mindre kendt som træneren er den tyske Schuster, hvis mest betydningsfulde hold var Real Madrid i mindre end et år.

Af de russiske trænere kan den nuværende præsident for fodboldklubben "Alania" Valery Gazzaev lede landsholdet. Hans navn i vores land er forbundet med perioden med dominans i russisk fodbold af Moskva CSKA. Valery Georgievich har også en vis erfaring med at lede landets første og ungdomslandshold, skønt det ikke var så succesfuldt som hans erfaring med klubfodbold. Resten af de indenlandske trænere blandt de mulige kandidater arbejder stadig med forskellige landshold - Yuri Krasnozhan fører det andet hold, Nikolai Pisarev - ungdomsholdet, og Alexander Borodyuk er assistenttræner for det første landshold.

Anbefalede: