Hvem Kom Ind På Det Russiske Landshold Ved OL I

Hvem Kom Ind På Det Russiske Landshold Ved OL I
Hvem Kom Ind På Det Russiske Landshold Ved OL I

Video: Hvem Kom Ind På Det Russiske Landshold Ved OL I

Video: DER DIRIGERER HISTORIE MOD MAND? Om Historien. Hvor Er De Onde? 2022, December
Anonim

Om få dage finder den store åbning af de 30. olympiske sommerlege sted i London. Russerne vil også være blandt de atleter, der konkurrerer om medaljerne til denne hæderlige sportsbegivenhed.

Hvem kom ind på det russiske landshold ved OL i 2012
Hvem kom ind på det russiske landshold ved OL i 2012

Vores mestere inden for sport vil konkurrere i 34 typer af det olympiske program. Den største repræsentation er fra Moskva (149 atleter), fra Moskva-regionen (68) og fra Skt. Petersborg med 43 deltagere. I alt består vores olympiske hold af 436 personer: 208 mænd og 228 kvinder. Dette er lidt mindre end ved de forrige OL: Beijing i 2008, hvor vores hold bestod af 468 mennesker, og Athen i 2004, da det russiske hold bestod af 453 mennesker. Holdet er relativt ungt - gennemsnitsalderen er 26 år. Det samlede antal af den russiske delegation, inklusive busser, læger, massører, teknisk personale, vil være 804 personer.

Den 13. juli, nøjagtigt to uger før OL-starten, blev indgivelsen af ​​en ansøgning om navneopråb fra vores delegation fundet sted. I henhold til reglerne vil udskiftningen efter det kun være mulig i tilfælde af nødsituationer, for eksempel sygdom eller skade.

Ifølge foreløbige data vil æren af ​​at bære Ruslands nationale flag ved åbningsceremonien til OL blive betroet til den berømte tennisspiller Maria Sharapova. Vores team forventes at kæmpe om 3-4 pladser i den samlede stilling. Den mindste opgave, ifølge Ruslands sportsminister V. Mutko og lederen af ​​den russiske olympiske komité A. Zhukov, er at vinde 25 guldmedaljer, den maksimale opgave er at få 30 priser af højeste standard. Ak, af mange grunde er det ikke nødvendigt at forvente, at vores hold seriøst vil konkurrere med de åbenlyse favoritter - de nationale hold i USA og Kina.

Det russiske landsholds afgang til De Olympiske Lege er planlagt til 21. juli, og den officielle hævning af vores flag i den olympiske landsby i London er den 25. juli. De anslåede omkostninger ved vores teams ophold i London i hele spilperioden vil være cirka 361 millioner rubler inklusive omkostninger til udstyr, indkvartering og rejser.

For at udelukke mulige skandaler med dopingtest har medlemmer af det russiske landshold allerede bestået over 2000 tests. Og desuden vil absolut alle atleter gennemgå dopingkontrol før afgang.

Populær af emne.