Hvordan Man Bygger Muskler Om Et år

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Muskler Om Et år
Hvordan Man Bygger Muskler Om Et år

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Om Et år

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Om Et år
Video: Hvor hurtigt kan du få større muskler? | #COACH 2024, Kan
Anonim

For at bringe din krop i passende form er et år mere end nok. I løbet af denne tid, med den rigtige tidsplan, har du tid ikke kun til at gå op i vægt, men også til at tabe overskydende fedt for at gøre din krop perfekt. Træningsplanen og træningstyperne er individuelle. Det vigtigste at huske er, at du skal være systematisk i din tilgang til træning.

Hvordan man bygger muskler om et år
Hvordan man bygger muskler om et år

Nødvendig

abonnement på gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du huske: der er ingen muskler, som du gerne vil bygge mere eller mindre! Der er muskler, som du har brug for at lægge mere kræfter i for at opnå det samme resultat som for andre.

Trin 2

Angiv din træningsplan efter ugedag. For en fuld træningscyklus er en uge ofte nok, længere cyklusser er nyttige for professionelle, men ikke for begyndere. Hver ugedag skal du engagere en stor muskelgruppe og en lille, stor muskelgruppe - ryg, pecs og ben. Den optimale tidsplan er en, hvor du træner dag efter dag - i dette tilfælde har du nok tid til, at dine muskler har tid til at hvile og komme sig.

Trin 3

Opdel tolv måneder i perioder, hvor du vil tilpasse dig, arbejde hårdt og tørre. En mulighed kan være en måned til at afprøve øvelserne, tilpasse sig tidsplanen og udarbejde teknikken, ti måneders arbejde med fuldt udstyr og en komplet diæt og en måned, hvor du tørrer kraftigt ud og foretrækker aerob træning og udholdenhedsøvelser.

Trin 4

Juster vægten for at undgå kvæstelser. Det er bedre at underarbejde en muskel og ændre den senere end at blive såret og droppe ud af træningen i flere uger. Husk også, at det i løbet af perioden med vægtøgning er nødvendigt med et øget indtag af sportsernæring og proteinfødevarer.

Anbefalede: