Hvordan Man Bygger Muskler Til En Pige

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Muskler Til En Pige
Hvordan Man Bygger Muskler Til En Pige

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Til En Pige

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Til En Pige
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2024, April
Anonim

Mange piger ønsker at opbygge bestemte muskelgrupper, men tanken om motion forfærder dem. Du behøver ikke forestille dig, at du bliver en alt for muskuløs drengepige. Dette resultat kan ikke opnås uden særlige forberedelser. Men en høj brystkasse, mejslet talje, en flad mave og slanke ben kan du nemt erhverve ved hjælp af regelmæssig motion.

Hvordan man bygger muskler til en pige
Hvordan man bygger muskler til en pige

Instruktioner

Trin 1

Hvis du virkelig vil opbygge muskler, skal du indstille dig på at arbejde hårdt. Du skal bruge tålmodighed og viljestyrke. At forbedre din krop er en lang proces, men det er muligt for enhver pige, der ville være et ønske.

Trin 2

Så efter den første lektion du ikke mister lysten til at træne, skal du beregne belastningen korrekt. Hvis du griber vægtstangen den første dag, kan du straks overbelaste eller i bedste fald optjene alvorlige muskelsmerter. Derefter vil du sandsynligvis ikke fortsætte med at torturere dig selv.

Trin 3

Start din træning ikke med styrkeøvelser, men med generel let aerob aktivitet. Spring reb, start løb, besøg poolen. Du vil have en masse sjov, og dine muskler begynder at vænne sig til mere alvorlige belastninger.

Trin 4

Først når dine muskler bliver stærkere, skal du begynde at lave specielle øvelser. Bemærk, at muskeltræning ikke påvirker laget af subkutant fedt. Hvis du begynder at svinge dine ben, og du har fedtdannelse på dine hofter, får du et øget volumen af dine hofter. Hvis du vil fjerne fedtlaget, skal du øge din samlede fysiske aktivitet. Fedtlaget begynder at tyndes, når kroppen har brug for ekstra energi.

Trin 5

Vær særlig opmærksom på brystets muskler, fordi brystet er enhver piges stolthed. Lav øvelser til udvikling af de øvre bundter af brystmusklerne. Det er disse bundter, der er ansvarlige for brysthøjden. Liggende på tavlen, klem barbell eller spred dine arme. Du kan også bruge specielle simulatorer til udvikling af brystmusklerne.

Trin 6

Vær også opmærksom på musklerne i benene og selvfølgelig gluteal muskler. Squat med vægte, løft dine ben på de ujævne barer, squat, spring. Husk at udvikle pressens muskler, du får ikke kun en smuk figur, men sikrer dig også det korrekte forløb for den kommende fødsel.

Og husk, mens du pumper op visse muskelgrupper, så glem ikke alle andre. Husk, at hemmeligheden bag feminin charme er skjult i den jævne og harmoniske udvikling af hele organismen.

Anbefalede: