Hvordan Man Bygger Muskler Til En Nybegynder

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Muskler Til En Nybegynder
Hvordan Man Bygger Muskler Til En Nybegynder

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Til En Nybegynder

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Til En Nybegynder
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2023, December
Anonim

Mange unge mennesker vil gerne finde en pumpet figur. Imidlertid ved ikke alle nybegyndere atleter præcis, hvordan man træner og fordeler belastningen for at opnå maksimale resultater. Der er et par andre vigtige aspekter, der er værd at vide.

Hvordan man bygger muskler til en nybegynder
Hvordan man bygger muskler til en nybegynder

Er det nødvendigt

  • - sportsuniformer
  • - motionscenter
  • - en ny diæt
  • - dagbog;
  • - sports ernæring.

Instruktioner

Trin 1

Tilmeld dig et motionscenter. Det er meget vanskeligt at svinge musklerne ved kun at gøre for eksempel vandrette bjælker og ujævne barer. Du behøver kun at træne med en vægtstang og håndvægte. Gå i gymnastiksalen tre gange om ugen. På den første dag skal du udføre benøvelser (squat og benpress), på den anden, på brystet (vægtstangpresse, håndvægtssæt) og på den tredje på ryggen (pull-ups og deadlifts).

Trin 2

Forøg vægten på apparatet. Muskelfibre reagerer kun med vækst, når du anvender næsten maksimal belastning. For at gøre dette skal du øge belastningen på skaller hver uge og måned. Derudover anbefales det at tilføje antallet af gange pr. Sæt. Start kl 7-9 og arbejd dig op til 10 reps pr. Sæt.

Trin 3

Overvåg din kost hele dagen. Uden kompetent, rigelig ernæring er det næsten umuligt at opbygge et enkelt kilo muskler i gymnastiksalen. Du skal spise 5-6 gange om dagen hver 3. time. Dette er en næsten perfekt formel. Måltiderne skal bestå af proteiner (fisk, kød, æg, mælk) og kulhydrater (pasta, kartofler, korn). Forbrug mindst 150 gram rent protein hver dag.

Trin 4

Føj en sportsernæring til dit daglige måltid. Køb protein og gainer for at opbygge et solidt fundament for muskelvækst. Bland 30 g protein med 300 ml mælk og drik 3 portioner hver dag mellem måltiderne. Forbruge vinderen inden og efter træning i samme forhold.

Trin 5

Hold en dagbog med træning og resultater. Få dig en lille notesbog, hvor du skriver ned alt, hvad du laver i træning og spiser hver dag. Dette trin hjælper dig med at disciplinere dig selv og spore dine resultater. Plus, du ved præcis, hvilken slags arbejde du skal udføre i dag. Som et resultat sparer du meget tid og får mere ud af dine træningsprogrammer.

Anbefalede: