FIFA World Cup: Hvorfor Rusland Ikke Kunne Slå Sydkorea

FIFA World Cup: Hvorfor Rusland Ikke Kunne Slå Sydkorea
FIFA World Cup: Hvorfor Rusland Ikke Kunne Slå Sydkorea
Anonim

Russiske fans har ventet på landsholdets præstation ved verdensmesterskabet i 12 år. Den 17. juni mødtes det russiske landshold i Kuyaba med det sydkoreanske landshold. Spillet levede ikke op til forventningerne fra mange, og den endelige score kan ikke tilfredsstille den krævende russiske fan.

Don_Fabio_
Don_Fabio_

Efter at have trygt nået den sidste del af verdensmesterskabet i det russiske landshold skabtes det indtryk, at spillet med russiske fodboldspillere var blevet meget bedre og af højere kvalitet. Dette er ikke tilfældigt, for i kvalifikationskampene til verdensmesterskabet slog Capellos afdelinger en så fremtrædende modstander som Portugal. Russerne tog en selvsikker førsteplads i deres kvalifikationsgruppe og kunne gå til hovedstarterne i den fireårige periode med fremragende humør. Gruppen, der omfattede russerne ved verdensmesterskabet i 2014, glædede især fansen. Kun det belgiske hold kunne udpeges fra de seriøse rivaler. Der var ingen titaner af verdensfodbold i gruppen, for eksempel italienere, tyskere, spaniere, brasilianere eller argentiner. Alt dette gav fansen håb om en vellykket start af turneringen.

Det russiske landshold spillede det første spil mod Sydkorea. For ikke så længe siden fandt en venskabskamp mellem disse hold sted, der endte med en sejr for russerne 2 - 1. Alle fans af det russiske landshold ventede på en gentagelse af succesen. Imidlertid skete alt ikke sådan. Koreanerne var de første til at åbne en konto, der forfærdede loyale fodboldfans fra Rusland. Vi skal hylde russerne - de fandt styrken til at vinde tilbage, og kampen sluttede uafgjort 1 - 1.

Dette resultat kan imidlertid ikke fuldt ud tilfredsstille det russiske publikum. Alle håbede på sejr, forventede det, selvom de forstod, at landsholdet ikke ville have en let gåtur. Imidlertid erklærede mange eksperter enstemmigt, at koreanerne ikke er lige så potentiale som det russiske landshold. I sidste ende viste alt omvendt. Spillet var lige på banen.

Den største skuffelse over starten af verdensmesterskabet kan ikke kun kaldes mødets score. Det russiske hold manglede et spil. Dette er spillet, som holdet spillede i nogle vigtige kampe i den kvalificerende turnering. Helt tandløst angreb, ukreativt centrum af marken. Det så ud til, at russerne ikke havde en spiller, der var i stand til at påtage sig lederskabsbyrden i holdet. Angrebene selv kom heller ikke ud af dette. Der var simpelthen ingen person, der ville give en smart transmission eller organisere interessante angreb igen og igen.

Måske er russerne udbrændte, og den første kamp er ikke så vejledende, men det gør det ikke lettere for fans af det russiske landshold.

Anbefalede: