Hvilke Europæiske Tophold Kunne Ikke Kvalificere Sig Til Verdensmesterskabet I

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Europæiske Tophold Kunne Ikke Kvalificere Sig Til Verdensmesterskabet I
Hvilke Europæiske Tophold Kunne Ikke Kvalificere Sig Til Verdensmesterskabet I

Video: Hvilke Europæiske Tophold Kunne Ikke Kvalificere Sig Til Verdensmesterskabet I

Video: Hvilke Europæiske Tophold Kunne Ikke Kvalificere Sig Til Verdensmesterskabet I
Video: Danske speedway-par er ved medalje på verdensmesterskabet 2024, Kan
Anonim

Gruppespillet i FIFA World Cup i Brasilien gav fans en masse fornemmelser. Især efter den første etape af turneringen gik de hold, der havde store forhåbninger for dette mesterskab, hjem.

Træner_Ispanii_
Træner_Ispanii_

Efter at kampene i verdensmesterskabet i fodbold blev afholdt, blev der bestemt en række fremragende europæiske hold, som forlod turneringen før planen. Hvert hold har sine egne specifikke grunde til fiaskoen, men det vigtigste kan udpeges - disse hold viste et dårligt spil. Blandt mesterskabstaberne skiller Spanien, England, Italien og Portugal sig ud.

Spanien

Spanierne endte i en af dødsgrupperne i mesterskabet. Deres rivaler var landsholdene i Holland, Chile og Australien. Spanierne tabte de to første kampe med en samlet score på 1 - 7. Den første kamp med hollænderne endte med et nederlag på 1 - 5, og i det andet spil forstyrrede chilenerne to gange de spanske spillere (0 - 2). Verdensmestrene i 2010 vandt det sidste møde mod Australien 3 - 0, men dette besluttede ikke noget. Spanien blev nummer tre i gruppe B og gik hjem.

England

Fodboldens forfædre faldt ind i anden dødsgruppe. Briternes rivaler var italienere, uruguayanere og Costa Ricans. England tabte 1 - 2 for Italien, tabte derefter for Uruguay med samme score, og i den sidste kamp med Costa Rica indspillede dommeren et målløst uafgjort. Det logiske resultat er briternes afgang fra verdensmesterskabet. I tre kampe var landsholdet i stand til kun at score et point, der bestemte det sidste sted for det engelske hold i gruppe D.

Italien

Italienerne sluttede sig til briterne. De viste kun fodbold i første kamp, da de slog England 2 - 1. I de følgende kampe scorede det italienske landshold ikke et eneste mål, spillerne kunne næppe bevæge sig rundt på banen, det var klart, at dette ikke var et slutspil på verdensmesterskabet. I anden runde tabte italienerne 0 - 1 til Costa Rica, i den tredje - til Uruguay med samme score. Det logiske resultat af verdensmesterskabet for Prandellis anklager er afgangen efter gruppespillet.

Portugal

Portugals rivaler i gruppe G var hold fra Tyskland, Ghana og USA. Den første kamp i turneringen mod tyskerne spillede Ronaldos hold modbydeligt og tabte med en knusende score på 0 - 4. I det andet møde undgik portugiserne nederlag i de sidste minutter - spillet med USA endte uafgjort 2 - 2. Det sidste spil med Ghana efterlod europæerne muligheden for at fortsætte kampen … For at gøre dette måtte Portugal slå afrikanerne meget stort og håbe, at tyskerne ville overvælde amerikanerne. Portugal vandt, men resultatet passede ikke Ronaldos hold. 2-1-sejren efterlod Portugal på den sidste tredjeplads i gruppe G. På målforskel lod europæerne USA-holdet gå videre.

Anbefalede: