Sådan Kommer Du Til Finalen I Det Europæiske Mesterskab I Fodbold

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Finalen I Det Europæiske Mesterskab I Fodbold
Sådan Kommer Du Til Finalen I Det Europæiske Mesterskab I Fodbold

Video: Sådan Kommer Du Til Finalen I Det Europæiske Mesterskab I Fodbold

Video: Sådan Kommer Du Til Finalen I Det Europæiske Mesterskab I Fodbold
Video: Eurovision Song Contest 2021 - Grand Final - Live Stream 2024, Kan
Anonim

Fodbold er en af de mest populære sportsgrene i Rusland. Dens ivrige fans kan simpelthen ikke gå glip af en så vigtig begivenhed som det europæiske fodboldmesterskab, som afholdes i sommer i Polen og Ukraine, især den endelige.

Sådan kommer du til finalen i det europæiske fodboldmesterskab 2012
Sådan kommer du til finalen i det europæiske fodboldmesterskab 2012

Nødvendig

en billet til NSC Olimpiyskiy i Kiev

Instruktioner

Trin 1

Mesterskabskampene afholdes i otte byer i Polen og Ukraine fra 8. juni til 1. juli 2012. 16 hold kæmper om sejren, men kun to kommer til finalen, der konkurrerer om titlen som det stærkeste hold i Europa. Den sidste kamp finder sted i begyndelsen af juli i Kiev på Olimpiyskiy nationale sportskompleks.

Trin 2

Adgangskort skal købes på forhånd for at komme ind i det sidste spil. Dette kan gøres ved hjælp af forskellige internetportaler, der allerede er begyndt at implementere modmærker, især Ticketbilet.ru. Billetprisen for afslutningen af mesterskabet er ifølge forskellige portaler ca. 45 tusind rubler.

Trin 3

Men for at se kampen er du stadig nødt til at komme til Kiev. Heldigvis er der etableret et visumfrit regime mellem Ukraine og Rusland i lang tid, så du kan komme ind på pladsen med kun dit pas. Hvis dit udgangspunkt er Moskva, bliver det meget lettere for dig, da denne sommer tilbyder luftfartsselskaberne et ret stort antal tog og fly til Kiev.

Trin 4

I gennemsnit tager rejsetiden fra 1,5 timer (hvis du flyver med fly) til 13-14 (hvis du beslutter dig for at tage tog). I tilfælde af at du ikke bor i hovedstaden, er det bedst at afklare, om der planlægges flyvninger fra din by til Kiev i sommer. Hvis ikke, skal du sandsynligvis komme til hovedstaden i Ukraine via Moskva.

Trin 5

Inden du køber tog- eller flybilletter, skal du beslutte, om du kun vil se spillet, eller om du ikke har noget imod at lære Kiev bedre at kende. Hvis dit mål er en kamp, er det bedst at købe billetter, så du ankommer om morgenen på dagen for spillet og forlader efter spillet om aftenen samme dag.

Trin 6

Hvis du ønsker at blive længere i hovedstaden i Ukraine, skal du booke et hotelværelse. I gennemsnit koster en dags ophold i et enkeltværelse fra 500 til 600 Hryvnia (1900-2400 russiske rubler), men nogle hoteller meddeler på forhånd, at leveomkostningerne under det europæiske fodboldmesterskab øges med 2-3 gange.

Anbefalede: