Sådan Kommer Du Til Finalen I Euro

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Finalen I Euro
Sådan Kommer Du Til Finalen I Euro

Video: Sådan Kommer Du Til Finalen I Euro

Video: Sådan Kommer Du Til Finalen I Euro
Video: Vi lämnar Sverige! Bilar genom Europa VLOGG 2024, Kan
Anonim

Sportsbegivenheder har altid mobiliseret ikke kun atleter, men også tiltrukket fans. Og hvis disse begivenheder ikke kun er sport, men også spektakulære, over hele verden med deltagelse af professionelle … Så er stadionerne på stadionerne simpelthen fyldt med mennesker. Men endnu flere mennesker, der ikke kunne få den eftertragtede billet, forblev uden for stadionets porte. Euro 2012 er ingen undtagelse.

Sådan kommer du til finalen i Euro 2012
Sådan kommer du til finalen i Euro 2012

Instruktioner

Trin 1

For at få din billet til UEFA EURO 2012, prøv dine chancer i lotteriet. Men for dette måtte du registrere dig på UEFA-webstedet og derefter købe en billet. Det er meget muligt at vinde det eftertragtede sted, selvom chancen for at få en billet i lotteriet anslås til 2%. De første vindede billetter har allerede fundet deres adressater i Polen og Ukraine. Vær ikke modløs, hvis du ikke er en af de heldige. Der er andre måder at komme til finalen på.

Trin 2

Hvis du er en ukrainsk skoledreng, så tag del i den ukrainske fodboldcup Euro 2012. Desuden er det kun for amatører. Det er forbudt at deltage i de teenagere, der er involveret i fodboldsektioner, og af denne grund kan de betragtes som professionelle. Finalisterne loves 25 billetter til Euro 2012-finalen og semifinalisterne - til semifinalerne.

Trin 3

Skynd dig, så får du en ny chance for at vinde en billet. For at gøre dette skal du bare tage en tur med højhastighedstoget, der kører mellem Lviv og Kiev. Og få en gratis billet til Euro 2012-finalen. Medmindre du selvfølgelig har i dine hænder den ti tusinde billet, der er solgt til denne rute. Hvis det ikke er heldigt denne gang, er det bare at købe en billet til konkurrencen.

Trin 4

Køb en billet til konkurrencen. Prisområdet for billetpriser er ret stort. Prisen, som rapporteret af UEFA, blev beregnet på baggrund af købekraften for befolkningen i både Ukraine og Polen. Derfor er det meget billigere at komme til det nuværende mesterskab end til Euro 2008 for fire år siden (i Østrig og Schweiz).

Trin 5

Hvis du har et budget, kan du overveje at købe en kategori 3-billet. Det er kun 50 euro: en budgetmulighed for en sådan storstilet begivenhed. Men husk at synet vil være tvivlsomt for dig. Når alt kommer til alt, så vil du sidde på de nederste rækker bag porten og næsten ikke se noget.

Trin 6

Hvis du ønsker at få maksimal fornøjelse og bekvemmelighed, skal du købe billetter i den første kategori. Eller endda VIP. Og så kommer du ind på stadion gennem en separat indgang, sidder i de bedste pladser, har mulighed for at spise i en restaurant på stadionets område, og du vil også blive præsenteret med souvenirs, der i lang tid minder dig om den sidste kamp i Euro 2012, som afholdes den 1. juli 2012 i Kiev. Alle billetter kan købes både på Internettet (ticketing.uefa.com - UEFAs officielle hjemmeside) og i billetkontoret på stadioner i Polen og Ukraine.

Anbefalede: