Sådan Kommer Du Til Euro

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Euro
Sådan Kommer Du Til Euro

Video: Sådan Kommer Du Til Euro

Video: Влад А4 пропал его УКРАЛИ ? (1 часть) 2022, December
Anonim

Det europæiske fodboldmesterskab finder sted hvert fjerde år og er en af ​​de mest spændende begivenheder i sportsverdenen. Euro 2012 afholdes i to lande på én gang - Polen og Ukraine. Mange fans drømmer om at komme til de europæiske derby-kampe.

Sådan kommer du til Euro 2012
Sådan kommer du til Euro 2012

Er det nødvendigt

  • - adgang til Internettet
  • - visum til rejse til Polen.

Instruktioner

Trin 1

16 hold mødes i den sidste del af EM 2012: de nationale hold i Polen, Ukraine, Tyskland, Rusland, Italien, Frankrig, Holland, Grækenland, England, Danmark, Spanien, Sverige, Kroatien, Tjekkiet, Irland og Portugal. Værtslandene, Polen og Ukraine, gik automatisk til finalen. 51 hold kæmpede om de resterende 14 pladser under den kvalificerende turnering.

Trin 2

EM åbner den 8. juni med en kamp i Warszawa. Finalen finder sted i Kiev. For at komme til den næstvigtigste begivenhed i fodboldverdenen efter verdensmesterskabet er ret enkel, skal du bare købe en billet. Den mest korrekte mulighed er at bestille billetter direkte på den officielle UEFA-webside på siden til billetkøb. Der er ingen problemer med sproget, da du kan vælge det russiske sprog på ressourcen. Husk, at det officielle køb af billetter kun er muligt på dette websted. Priserne varierer fra 30 til 600 euro.

Trin 3

Når du er kommet ind i portalen, skal du registrere dig, hvilket giver dig adgang til et antal funktioner. Du vil være i stand til at se en liste over tilgængelige billetter og købe dem, du kan lide, du vil være i stand til at spore leveringsprocessen for deres levering. I betragtning af den store efterspørgsel efter billetter bør man skynde sig med deres køb, da der er meget lidt tid tilbage før mesterskabet starter.

Trin 4

Prøv at købe billetter gennem fanforeninger, disse organisationer har deres egne kvoter. Også på UEFA-webstedet, se oplysningerne om lotteriet, hvor billetter til mesterskabet trækkes, dette er også en ret god chance for at komme til Euro 2012.

Trin 5

Du kan også købe en billet gennem nogle specialiserede websteder - for eksempel Sport-billet. Men det skal huskes, at deres omkostninger vil være betydeligt højere end originalen. For eksempel sælges billetter på 600 euro på nogle sider for 4.500 euro. Der er mange lignende sider på netværket, på nogle af dem kan du både købe en billet og sælge den.

Trin 6

Hvis du vil deltage i kampene, der finder sted i Polen, skal du sørge for at få visum. Dette kan gøres på landets ambassade eller konsulat ved at præsentere en billet til mesterskabet. I Rusland kan du få visum i Moskva og Kazan. Indehavere af personlige billetter er ikke forpligtet til at have bekræftelse på hotelreservation og tilgængelighed af midler under deres ophold i Polen. Du kan ansøge om visum elektronisk. Glem ikke, at når du registrerer det, skal du have en medicinsk politik med dig. Et russisk internt pas er nok til at rejse til Ukraine.

Populær af emne.