Sådan Kommer Du Til Sochi I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Sochi I
Sådan Kommer Du Til Sochi I
Video: Sådan Kommer Du Til Sochi I
Video: Мужское / Женское - Что случилось с Юлией Липницкой? Выпуск от 01.09.2017 2023, Februar
Anonim

Du kan komme til Sochi for at se vinter-OL 2014 ved forskellige transportmidler, både med fly og til lands. Valget af den passende løsning skal være i overensstemmelse med det tilgængelige budget og tilgængeligheden af ​​en bestemt transport i landsbyen.

Sådan kommer du til Sochi
Sådan kommer du til Sochi

Rejser med fly

Den hurtigste måde at komme til Sochi er med fly. Du kan bestille flybilletter på forhånd og derefter flyve til Sochi fra Moskva på kun 2-2,5 timer. Du ankommer til Sochi lufthavn, hvorfra du kan få gratis offentlig transport til OL-spillestedet.

Togtur

En ret budgetmæssig måde at komme til Sochi er at tage dertil med tog. Fra Moskva eller det centrale Rusland når du din destination inden for 25-40 timer. Man skal huske på, at der ved OL før flere tog fra forskellige bosættelser bevæger sig sydpå. Du kan komme til Adler, som ligger 35 km fra Sochi, eller ankomme direkte til Sochi Central Station.

Et stort antal tog og elektriske tog kører fra Krasnodar og Tuapse. Du kan købe en billet i billetkontoret i din by eller bestille den online. Sidstnævnte mulighed er den mest bekvemme, da det i dette tilfælde vil være nok til kun at vise et pas til at gå ombord på toget.

Bustur

Busser kører fra byerne i det sydlige føderale distrikt til Sochi. Bemærk venligst, at motorvejen Tuapse-Sochi løber langs det bjergrige terræn og ofte kan være overbelastet, og så tager turen 3-5 timer længere. Busstationen i Sochi ligger i centrum tæt på jernbanestationen ved krydset mellem Gorky og Roz-gaderne.

Biltur

At rejse i bil kan være et økonomisk alternativ til jernbaner og busser. Ulempen ved denne rejsemetode er dens varighed, da rejsen tager 2-4 dage. Det vil være nødvendigt at stoppe for hvile og overnatning. Det er værd at være opmærksom på den del af Krasnodar-Sochi-vejen, hvor der ofte opstår store trafikpropper. Det er bedre at passere det om natten, når sporet ikke er så travlt, og der ikke er nogen politipatruljer på det.

Vær forsigtig, når du kører på bjergets slangevej, følg alle vejskilte og øg ikke hastigheden unødigt. Sørg for at tage et vejatlas med dig eller installere en GPS-enhed i din bil, så du ikke går vild på vejen.

Populær af emne.