Sådan Kommer Du Til åbningsceremonien For De Olympiske Lege I Sochi

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til åbningsceremonien For De Olympiske Lege I Sochi
Sådan Kommer Du Til åbningsceremonien For De Olympiske Lege I Sochi

Video: Sådan Kommer Du Til åbningsceremonien For De Olympiske Lege I Sochi

Video: Sådan Kommer Du Til åbningsceremonien For De Olympiske Lege I Sochi
Video: Олимпийская церемония открытия Сочи 2014 года 2023, Oktober
Anonim

Der er flere måder at komme til åbningsceremonien for de Olympiske lege i Sochi. Den første og enkleste er at købe en billet. Det andet, rentabelt, er at få et job der. Den tredje, der er tilgængelig for alle, er at blive frivillig til de olympiske vinterlege.

Sådan kommer du til åbningsceremonien for de Olympiske lege i Sochi
Sådan kommer du til åbningsceremonien for de Olympiske lege i Sochi

Sådan køber du en billet til åbningsceremonien til de olympiske vinterlege i Sochi

For at købe en billet til OL-åbningsceremonien skal du registrere dig på organisationskomiteens officielle hjemmeside. Derefter sendes en adgangskode til din e-mail, som åbner adgang til forskellige handlinger på portalen. Gå til fanen "Billetter" og følg derefter instruktionerne. For at betale for billetter kræves et Visa-kort. Hvis du ikke har en, skal du registrere dig på forhånd. Efter at have købt dine billetter, skal du ansøge om et FAN-ID. Uden dette får tilskuere ikke adgang til deres pladser. Dette kan gøres på samme sted.

Find et job ved OL. Se åbningsceremonien, og tjen

Et stort antal ledige stillinger er offentliggjort på den officielle hjemmeside for organisationskomitéen for De Olympiske Lege. Belysningsapparater, chauffører, hotelledere, kokke, massører osv. Er påkrævet. I de fleste ledige stillinger kræves engelsk. Hvis du ejer det, kan du sende dit CV ved at registrere dig på organisationskomiteens hjemmeside.

Derefter vil du blive inviteret til et interview, der finder sted i Moskva eller Sochi. Hvis du klarer det med succes, vil du blive tildelt en arbejdskontrakt i en periode på tre til ni måneder. Alle medarbejdere, der deltager i tilrettelæggelsen af De Olympiske Lege, modtager et specielt pas, der kan bruges til at komme ind i paladser og stadioner helt gratis. Du vil være i stand til at se åbningsceremonien med dine egne øjne, hvis du selvfølgelig ikke har travlt på arbejdspladsen.

Frivillige - mulig hjælp til arrangørerne af OL i bytte for briller og nye bekendte

Den olympiske organisationskomité inviterer unge og energiske borgere i Den Russiske Føderation til at blive frivillige til vinterlege i Sochi. De opgaver, de står over for, er meget forskellige - fra at møde og ledsage gæster i lufthavnen til at kontrollere billetter i skiløjper og stadioner. Disse værker kræver ikke særlige færdigheder, næsten alle kan håndtere dem. Men der er ingen betaling for arbejde.

Til gengæld for flid og flid tilbydes stilfuldt olympisk udstyr samt et badge, der giver dig mulighed for at deltage gratis i olympiske konkurrencer og begivenheder. Indkvartering og måltider leveres også til frivillige. Oftest er dette almindelige studentersal og en beskeden "kantine" -ration. Men det betyder ikke noget, om du er ung, fuld af energi og drømmer om at se en begivenhed af verdensstørrelse med dine egne øjne gratis.

Anbefalede: