Hvad Er Budgettet Til De Olympiske Lege I Sochi

Hvad Er Budgettet Til De Olympiske Lege I Sochi
Hvad Er Budgettet Til De Olympiske Lege I Sochi

Video: Hvad Er Budgettet Til De Olympiske Lege I Sochi

Video: Афины, Греция. Здесь есть не только Парфенон! Большой выпуск. 2022, December
Anonim

I 2014 planlægger Rusland at være vært for de olympiske vinterlege XXII i udvejsbyen Sochi. For at finansiere opførelsen af ​​olympiske faciliteter var det oprindeligt planlagt at afsætte 192,4 milliarder rubler fra det føderale budget. Ifølge det føderale målprogram skulle det samlede budget sammen med de tiltrækkede investeringer have været 327,2 milliarder rubler. I løbet af årene med konstruktion har disse tal dog ændret sig betydeligt.

Hvad er budgettet til de olympiske lege i Sochi
Hvad er budgettet til de olympiske lege i Sochi

I midten af ​​2012 oversteg budgettet til OL i Sotji 950 milliarder rubler, hvilket er næsten tre gange højere end de tal, der blev fastsat til byggeri i den originale version. Sammenlignet med de foregående års vinter-OL, som blev afholdt i udlandet, med et budget på kun $ 1,5-3 mia. Dollars, kostede den olympiske konstruktion Rusland hidtil uset.

Embedsmænd fra Ministeriet for Regionaludvikling, der fører tilsyn med opførelsen af ​​olympiske faciliteter, forklarer så høje tal ved, at nogle af de nye bygninger faktisk er infrastrukturfaciliteter i Greater Sochi, og midlerne til deres opførelse faktisk blev brugt på udvikling af udvejsbyen. De der. formelt kan de ikke tilskrives omkostningerne ved at forberede OL.

Hvis du foretager en detaljeret analyse af omkostningerne, vil du opdage, at en del af midlerne ikke kun vil blive brugt på opførelse af nye faciliteter, men også til demontering og transport, som er planlagt til at blive udført efter afslutningen af Spil. Ikke alle olympiske spillesteder forbliver i Sochi - nogle af dem flytter til store industricentre i Sibirien og Ural og bidrager derved til udviklingen af ​​massesport i disse regioner.

Russiske embedsmænd er alvorligt bekymrede over den sportslige fremtid for denne kystby. De skal bygge et spor her, som er vært for Formel 1-bilkonkurrencen. Dens konstruktion kræver en yderligere tildeling på $ 200 millioner. Disse penge vil også henvise til det føderale program til finansiering af opførelsen af ​​olympiske faciliteter.

Derfor kan vi sige, at tallet på 950 milliarder rubler på ingen måde er endeligt. Nu annonceres et tal på 39 milliarder dollars, som generelt vil blive brugt på Olympiaden, når den åbner. Finansielle eksperter har allerede beregnet, at med sådanne udgifter betaler enhver russer, inklusive spædbørn, omkring $ 200 ud af lommen for fornøjelsen at tilbringe vinterspil i subtropik.

Populær af emne.