Basketball: Regler For Udvælgelse

Basketball: Regler For Udvælgelse
Basketball: Regler For Udvælgelse

Video: Basketball: Regler For Udvælgelse

Video: The Rules of Basketball - EXPLAINED! 2022, December
Anonim

Der er to typer basketball, afhængigt af spillerummet. Til udendørs leg er det bedre at bruge billigere bolde, men til indendørs leg skal du forkaste en god bold. Der er også et størrelsesområde for basketball. Glem ikke at tage sig af sådanne bolde.

Basketball: regler for udvælgelse
Basketball: regler for udvælgelse

Udendørs er navnet på den første type basketball. Det er beregnet til at blive spillet udendørs, på en asfaltbane, og derfor er disse bolde ikke de dyreste, lavet af mere bærbare materialer som gummi eller billige syntetiske stoffer. Asfalt er en overflade, der ikke er skånsom mod kuglens materiale. Derfor tjener bolden oftere end ikke kun en spilletid.

Den anden type er indendørs, hvilket betyder indendørs. Denne type er beregnet til professionelt gymnastikspil, så disse kugler er lavet af dyrere materialer som syntetisk syntetisk læder. Disse bolde holder længere, men kun hvis de bruges til deres tilsigtede formål. Det giver ingen mening at bruge dyre bolde på gaden. Måske får du glæde af dette, men bolden forværres hurtigere. Derfor er det bedre at have to bolde til forskellige typer mark.

image
image

Så efter at have besluttet, hvilke typer bolde der er til at spille basketball, kan du gå videre til deres størrelser. Der er fire kuglestørrelser i alt fra "7" til "3":

"7" er en mands bold. Dens omkreds er ca. 760 mm. Denne størrelse bolde bruges af fyre til et professionelt spil.

"6" - "kvinders bolde". Dens størrelse er ca. 730 mm. Det er lidt mindre og lettere, så det kan være ideelt til at spille med et blandet hold af forskellige køn.

"5" er et barns eller ungdoms bold. Dens størrelse er ca. 700 mm.

"3" er en souvenirkugle, og størrelsen er normalt op til 570 mm.

image
image

Efter hvert spil er det værd at tørre bolden fra støv og snavs, da snavs betragtes som en fjende, der er farlig nok for enhver basketballspiller. Ofte er det hun, der forårsager kvæstelser mere alvorlige end at falde. Dette er slutningen på de enkle regler for valg af bold. Jeg vil gerne ønske dig det rigtige valg, vellykket spil og færre skader. Og hold øje med tilstanden af ​​din spillebold.

Populær af emne.