Grundlæggende Regler For At Tabe Sig

Indholdsfortegnelse:

Grundlæggende Regler For At Tabe Sig
Grundlæggende Regler For At Tabe Sig

Video: Grundlæggende Regler For At Tabe Sig

Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2022, December
Anonim

Før eller senere står mange af os over for problemet med at være overvægtige, det være sig en atlet eller bare en pige, der ønsker at forberede sin krop til strandsæsonen. Et stort antal bloggere tilbyder helt forskellige metoder og måder at tabe sig på, hovedsageligt gennem motion og diæt. Imidlertid ender det overvældende flertal af forsøg på at tabe sig, foretaget af os, med fiasko, fordi vi, der stoler på udtalelsen fra "pseudo-eksperter", glemmer det grundlæggende i menneskets anatomi.

Grundlæggende regler for at tabe sig
Grundlæggende regler for at tabe sig

Er det nødvendigt

  • 1. Begær
  • 2. Tålmodighed
  • 3. Fantasi
  • 4. Sikkerhedsmargen
  • 5. Specifik betegnelse

Instruktioner

Trin 1

Vi øger mængden af ​​forbrugt energi.

Denne regel implementeres på alle forskellige måder: øget aktivitet i løbet af dagen, øget træningsintensitet, en række øvelser, der udføres.

Billede
Billede

Trin 2

Reduktion af mængden af ​​forbrugte kalorier.

Denne regel er direkte relateret til vores kost. Her er det grundlæggende tegn, der skal tages i betragtning, kalorieindholdet i den forbrugte mad. Det er ikke nødvendigt at tælle kalorier som du er ikke en professionel bodybuilder, og denne proces kan medføre yderligere problemer.

Billede
Billede

Trin 3

Vi korrigerer kosten.

Denne regel har længe været kendt for alle (4-6 måltider om dagen, kulhydrater om morgenen, proteiner i det andet, det sidste måltid 3 til 4 timer før sengetid osv.). Du skal ikke blive sulten, fordi dette vil føre til et sammenbrud, stress på det kardiovaskulære, fordøjelses- og nervesystemet.

Billede
Billede

Trin 4

Justering af træningsplanen.

Det er meget vigtigt at være mere opmærksom på cardiobelastninger. Disse belastninger skal udføres enten efter styrketræning eller på tom mave om morgenen. Varigheden af ​​cardio er mindst 45 minutter.

Billede
Billede

Trin 5

Foråret er en tid med forandring.

Vores krop er så arrangeret, at vi i koldt vejr ønsker at spise mere og mere tilfredsstillende. Således forsikrer vores krop sig mod hypotermi. Et andet plus ved at tabe sig om foråret er det faktum, at i de første 3 måneder af året finder de vigtigste fejringer, fester, firmafester sted, og du behøver ikke opleve ubehag ved at sidde ved et fuldt bord, fordi du tørrer. Plus, de fleste mennesker er mere villige til at foretage globale ændringer om foråret, og i betragtning af at sommeren og ferien er lige rundt om hjørnet, vil du tackle dit udseende med stor iver.

Billede
Billede

Populær af emne.