Skal Du Bruge Kropsmassager Til At Tabe Sig?

Indholdsfortegnelse:

Skal Du Bruge Kropsmassager Til At Tabe Sig?
Skal Du Bruge Kropsmassager Til At Tabe Sig?

Video: Skal Du Bruge Kropsmassager Til At Tabe Sig?

Video: Tabe sig - Sådan taber du dig mest fornuftigt! 2022, December
Anonim

Body sculptor, effektiv fitness for dovne - sådan kaldes body massagers. I nogle tilfælde er dette intet andet end en reklamegimmick designet til at tiltrække opmærksomhed hos dem, der taber sig. I andre er det en reel mulighed for at miste et par ekstra centimeter.

Skal du bruge kropsmassager til at tabe sig?
Skal du bruge kropsmassager til at tabe sig?

Hvordan fedt forbrændes

Hovedmålet for dem, der søger at rette deres figur, er at fjerne overskydende fedt og give form til musklerne i denne rækkefølge. Mekanismen for fedtforbrænding ser sådan ud: i processen med aktivt muskelarbejde har kroppen brug for energi. Det tager fedt fra dets reserver, smider dem i blodet, og som et resultat af kemiske reaktioner forbrændes fedtet og afgiver den nødvendige energi. For aktiv forbrænding af fedt er det således nødvendigt med fysisk aktivitet, som ikke kan forventes af massageapparater.

Sådan fungerer massageapparatet

Der er et stort antal sorter af kropsmassageapparater: vakuum, ultralyd, vibrations- og varmemassageapparater, muskelstimulatorer, hardwaremassageapparater. På grund af deres brugervenlighed kan de bruges selv hjemme uden at bruge penge på fitnesscentre. På trods af den fristende og brugervenlige anvendelse af vægttabsmassagere, skal du huske, at de har en ting til fælles: Massageapparaterne arbejder lokalt. Imidlertid vælger kroppen ikke et bestemt sted, hvor det vil bruge fedt. Stoffer, der aktiverer nedbrydningen af ​​hadede bestande, virker på hele kroppen som helhed. På baggrund af dette faktum lyder løfterne om en flad mave eller tonet bagdel i et par uger med at bruge massageapparatet urealistisk. Naturligvis forbedrer massageapparater metaboliske processer, fjerner overskydende væske fra kroppen, forbedrer blodcirkulationen og hudtilstanden, og tonerer den efter procedurer. Alt dette hjælper med at reducere ødem og som følge heraf tab af unødvendige centimeter. Ikke desto mindre er det ikke værd at overveje massage som et universalmiddel for overvægt.

Massage slipper af med cellulite

Et separat spørgsmål - er massageren i stand til at slippe af med cellulite? Stand, hvis du følger hovedprincippet om håndtering af appelsinskal: regelmæssighed. Det tilrådes at være opmærksom på problemområder hver dag og varme kroppen op hver gang inden massageproceduren. Et varmt bad, brusebad eller sauna og træning kan hjælpe med at varme op. Vakuum- og vibrationsmassagere vil have en særlig skadelig virkning på cellulitisbump, hvilket resulterer i, at aflejringsstrukturen forstyrres, og huden bliver glattere.

Kun kompleks

Ideelle kropsparametre kan kun opnås ved hjælp af en integreret tilgang til din figur: arbejde for at forbrænde fedt og ikke kun for at fjerne overskydende væske; observer korrekt ernæring tilbringe mere tid udendørs og passe på hudens skønhed ved hjælp af specielle produkter, herunder kropsmassager.

Populær af emne.