Medaljemuligheder For Det Russiske Landshold Ved Sotji-OL

Indholdsfortegnelse:

Medaljemuligheder For Det Russiske Landshold Ved Sotji-OL
Medaljemuligheder For Det Russiske Landshold Ved Sotji-OL

Video: Medaljemuligheder For Det Russiske Landshold Ved Sotji-OL

Video: Medaljemuligheder For Det Russiske Landshold Ved Sotji-OL
Video: Danmark vinder 25-24 over Rusland 2024, April
Anonim

Der er kun få dage tilbage før starten på den storslåede sportsbegivenhed. Og nu er det tid til at stille spørgsmålet - hvad er medaljeforudsigelserne for OL i Sochi vedrørende det russiske landshold? Hvor vellykket kan vores atleter ifølge eksperter udføre?

Medaljemuligheder for det russiske landshold ved Sotji-OL
Medaljemuligheder for det russiske landshold ved Sotji-OL

Instruktioner

Trin 1

Hvem er dine favoritter?

PwC besluttede at beregne, hvor mange guldmedaljer Rusland kan vinde ved OL i 2014 i Sochi. Så i år har vores land en god chance for at udføre med værdighed og samle et rekordantal priser. Hvis vi taler om de nærmeste rivaler, så er det selvfølgelig de nationale hold i Østrig, Norge, Canada, Tyskland og selvfølgelig det amerikanske hold.

Trin 2

Hvordan blev det beregnet?

PwCs prognoser for Sochi-OL er baseret på økonomiske simuleringer. Dens essens er at teste den historiske sammenhæng mellem sådanne kriterier som socioøkonomiske parametre, og der tages også højde for antallet af medaljer, som atleter vandt ved de sidste spil.

Når man bestemmer, hvor vellykket et lands præstationer bliver, tages økonomiens tilstand i betragtning, især indikatoren for det samlede BNP. Derudover bliver klimaet en vigtig faktor, nemlig tilstedeværelsen af sne, og hvor mange skisportssteder der er pr. Indbygger. Disse to kriterier har en væsentlig indflydelse på, hvor mange medaljer et land vandt på legene.

Trin 3

Hvem vil samle flest medaljer?

PwC-forskningsrapporter om, at udviklede lande med det rette klima til at praktisere og udvikle vintersport, er øverst i den forudsagte medaljestilling. På den anden side viser lande som Norge og Østrig klart, at en lille økonomi ikke er en hindring for en vellykket præstation på legene. PwC-analytikere er overbeviste om, at Østrig og Norge vil samle flere medaljer end for eksempel Frankrig og Kina.

Så medaljeprognosen for PwC-eksperter er som følger: Amerikanerne vil samle flest medaljer. Tyskland er på andenpladsen, vores landsmænd er på tredjepladsen. Den fjerde på denne liste er canadiere, efterfulgt af Østrig og Norge. Kineserne er kun syvende på denne liste, efterfulgt af Schweiz, Sverige, og Sydkorea lukker top ti.

Lad os håbe, at når OL starter, vil det russiske hold gøre alt, hvad der er muligt og umuligt for at vise det bedste resultat.

Anbefalede: