Sådan Rodfæstes Det Russiske Landshold Ved Det Europæiske Fodboldmesterskab I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Rodfæstes Det Russiske Landshold Ved Det Europæiske Fodboldmesterskab I
Sådan Rodfæstes Det Russiske Landshold Ved Det Europæiske Fodboldmesterskab I
Video: Sådan Rodfæstes Det Russiske Landshold Ved Det Europæiske Fodboldmesterskab I
Video: Aftermovie: Danmarks største øjeblikke til EURO 2020 2023, Februar
Anonim

Det europæiske fodboldmesterskab er en af ​​de mest spektakulære sportsbegivenheder og finder altid sted i en overfyldt stand. Mange russere, der ikke er tilfredse med at se udsendelser fra tv-skærmen, har allerede købt billetter til kampe med deltagelse af det russiske landshold. For at holdet kan modtage maksimal støtte, skal visse adfærdsregler følges under kampen.

Sådan rodfæstes det russiske landshold ved det europæiske fodboldmesterskab i 2012
Sådan rodfæstes det russiske landshold ved det europæiske fodboldmesterskab i 2012

Er det nødvendigt

  • - bannere;
  • - støjinstrumenter
  • - udstyr til det russiske landshold.

Instruktioner

Trin 1

Den sidste fase af UEFA's europæiske fodboldmesterskab 2012 finder sted i Polen og Ukraine fra 8. juni til 1. juli. Selvom du går til kampen alene og ikke som en del af en organiseret gruppe, vil du stadig rodfæste landsholdet sammen med andre russere, da der på stadion altid er repræsentanter fra forskellige lande for at forhindre mulige sammenstød.

Trin 2

Husk at du repræsenterer dit land, så prøv at opføre dig med værdighed. Tv-kameraer udsendes til hele verden, du vil blive set af millioner af tv-seere. Selvom du ikke er tilfreds med nogle spillers spil eller en dommers arbejde, må du ikke tillade stødende råb mod dem, og kaster under ingen omstændigheder noget på banen. For ikke at nævne det faktum, at sådanne fans kan tages ud af podiet, deres forkert opførsel vanærer det land, de repræsenterer.

Trin 3

Pas på dit udseende på forhånd. Ved begivenheder som EM er der en uudtalt konkurrence mellem fans fra forskellige lande, hvor fantasi og opfindsomhed manifesteres fuldt ud. Kom med et sjovt, farverigt tøj, og chancerne for, at udsendelsesdirektøren viser dig i nærbillede til glæde for dig, dine venner og kære, vil være ret store.

Trin 4

Giv lydstøtte til dit team. Disse kan være trommer og andre musikinstrumenter, rangler, sirener osv. Det er bedre at forberede sådanne midler som en del af en gruppe fans, der går til mesterskabet. I dette tilfælde kan du forud fordele ansvar og roller indbyrdes.

Trin 5

Et af de lyseste og mest synlige midler til at støtte holdet er flag og bannere, som også skal forberedes på forhånd. Store bannere strækkes over tribunerne inden kampstart, deres formål er at demonstrere holdets støtte og demoralisere modstanderen. Ved kampene med det russiske landshold er et banner med billedet af en stor fanget og klo bjørn allerede blevet kendt. Tekstbannere er også meget populære, for eksempel: "Fremad, Rusland!" Før kampens begyndelse rulles store bannere ned for ikke at forstyrre visningen af ​​spillet.

Trin 6

I løbet af kampen forsøger holdets fans at råbe hinanden ned, så det skal huskes, at to halvdele på 45 minutter hver fuldstændigt kan forstyrre din stemme, og du bliver nødt til at være tavs for de resterende kampe. For at forhindre, at dette sker, skal du øve dine stemmebånd i ca. en uge inden du rejser. For at gøre dette skal du bare gå et sted ud af byen og råbe øverst på dine lunger - først ikke for aktivt, så højere og højere. Om en uge bliver stemmebåndene stærkere, og ved mesterskabet vil du bogstaveligt talt kunne erklære dig selv højt.

Populær af emne.