Hvor Finder Det Europæiske Fodboldmesterskab 2020 Sted?

Indholdsfortegnelse:

Hvor Finder Det Europæiske Fodboldmesterskab 2020 Sted?
Hvor Finder Det Europæiske Fodboldmesterskab 2020 Sted?

Video: Hvor Finder Det Europæiske Fodboldmesterskab 2020 Sted?

Video: Hvor Finder Det Europæiske Fodboldmesterskab 2020 Sted?
Video: Андрей Шевченко - как живет главный тренер сборной Украины и сколько он зарабатывает 2024, Marts
Anonim

Det europæiske fodboldmesterskab 2020 er en jubilæeturnering. Derfor er der nogle usædvanlige ting i hans organisation. Turneringen afholdes i 12 lande, herunder Rusland.

Euro 2020-kampe afholdes i Skt. Petersborg
Euro 2020-kampe afholdes i Skt. Petersborg

Det første europæiske fodboldmesterskab fandt sted i 1960 i Frankrig. Derefter blev Sovjetunionens landshold Europas mester. Siden da har EM været afholdt hvert fjerde år, og den næste turnering finder sted i sommeren 2020. Dette jubilæumesterskab afholdes i et hidtil uset format. UEFA-leder Michel Platini foreslog at afholde turneringen i forskellige byer over hele det europæiske kontinent. Det skal bemærkes, at dette er det eneste præcedens, det næste mesterskab i 2024 afholdes i det sædvanlige format.

Deltagende byer

Så det europæiske fodboldmesterskab 2020 afholdes i 12 europæiske lande i 13 byer. Antallet af lande og byer er forskellige, da England og Skotland er repræsenteret af forskellige hold under UEFA-reglerne, men i henhold til international lov er de et land - Storbritannien.

Hver af de tolv byer er vært for fire kampe - tre gruppekampe og en playoff-kamp. Den trettende by er vært for semifinalen og finalen. Mesterskabet i mesterskabet afholdes i London. Gruppespillet og 1/8 finaler afholdes i Bukarest, Dublin, Glasgow, Bruxelles, Copegagen, Amsterdam, Bilbao, Budepest. Gruppespillet og kvartfinalen afholdes i München, Baku, Rom og Skt. Petersborg.

Kvalificerende turneringsfunktioner

Innovationerne ved EM 2020 vil ikke kun påvirke de deltagende byer. EURO-2020-kvalifikationsturneringen finder også sted på en ukonventionel måde. Alle fodboldhold i Europa vil blive opdelt i 10 grupper, hvor de to øverste hold fra hver gruppe går direkte til EM. I alt 20 hold.

De resterende hold kommer til EM takket være "League of Nations" -turneringen. Alle europæiske fodboldhold er opdelt i fire ligaer. Hver af de fire ligaer har en vinder. Det identificeres ved hjælp af en kompleks beregningsformel. Således kommer yderligere fire hold til europamesterskabet i 2020.

Kvalificerende kampe afholdes senere end i tidligere mesterskaber. Kvalifikationskampene starter i marts 2019 og afsluttes i foråret 2020.

EURO-2020 i Skt. Petersborg

Skt. Petersborg er vært for 4 kampe i det europæiske fodboldmesterskab 2020. Gruppespillekampene afholdes i byen på Neva den 13. juni, 17. juni og 22. juni. Kvartfinalekampen finder sted den 3. juli 2020.

Byens myndigheder og frivillige har allerede påbegyndt forberedelserne til turneringen. Spillene afholdes på Krestovsky stadion.

Vi ønsker held og lykke til det russiske landshold, der har alle chancerne for en vellykket præstation ved EURO-2020. Hvorfor ikke gentage præstationen af det legendariske USSR-landshold i 1960 i det første europæiske fodboldmesterskab?

Anbefalede: