Hvor Og Hvornår Finder Sommer-OL 2020 Sted

Indholdsfortegnelse:

Hvor Og Hvornår Finder Sommer-OL 2020 Sted
Hvor Og Hvornår Finder Sommer-OL 2020 Sted

Video: Hvor Og Hvornår Finder Sommer-OL 2020 Sted

Video: Så vi har høstet vinter hvidløg plantet den 19. november 2020 ved hjælp af ny teknologi 2022, December
Anonim

Officielle ansøgninger om deltagelse i XXXII Olympiske Lege blev indsendt tilbage i 2011. I maj 2012 meddelte Den Internationale Olympiske Komité, at Istanbul, Tokyo og Madrid fortsat er kandidater til legene. På IOC's 125. session i september 2013 blev det besluttet: OL i 2020 vil være vært for den japanske by Tokyo.

Hvor og hvornår finder sommer-OL 2020 sted
Hvor og hvornår finder sommer-OL 2020 sted

Hvornår og hvor vil OL i 2020 finde sted

Så de næste OL afholdes i 2020 i Japan. Datoer for legene: fra 24. juli til 9. august. Dette bliver de 32. olympiske lege. Ansøgninger blev indsendt for flere år siden. Som et resultat blev de tre mest sandsynlige kandidatbyer identificeret: Japansk Tokyo, tyrkisk Istanbul og spansk Madrid. Tokyo blev til sidst vært for 2020-legene. Denne by var allerede engang vært for de olympiske lege tilbage i 1964.

Hvad er kendt om de fremtidige OL i Tokyo

Detaljerne ved OL i Tokyo er endnu ikke afsløret. Det vides kun, at Den Internationale Olympiske Komité har besluttet at medtage nye sportsgrene i programmet for de kommende sommerlege: baseball, brydning og squash. Senere i Lausanne blev det besluttet at supplere listen med spil med flere typer. Som et resultat suppleres OL-programmet i Tokyo med femten nye discipliner.

To nye svømningsafstande er tilføjet: 800 og 1500 meter. Det blandede relæ 4x100 vises. Den samme holdkonkurrence er inkluderet i atletikprogrammet. Basketball har et format på tre mod tre. I hegn vil holdturneringen glæde fansen. Cykling genopfyldes med Madison. Holdkonkurrencer vises i bueskydning, triatlon, bordtennis og judo.

Visse discipliner bliver "kvindelige". Vi taler om skydning, sejlads, nogle vægtkategorier i boksning, hvor kun mænd tidligere optrådte. Én mandlig vægt i vægtløftning blev elimineret for "ligestilling mellem kønnene."

Tidligere inkluderede Den Internationale Olympiske Komité softball, baseball, surfing, klatring, karate, skateboarding i OL-programmet i Tokyo.

IOC-repræsentanten mener, at de nye discipliner vil gøre de kommende OL mere spændende. Spil i Tokyo bliver mere "unge", mere "urbane". De vil tiltrække opmærksomhed fra kvindelige deltagere.

Maskotter til OL i 2020

Tal lavet i stil med traditionel japansk anime er valgt som maskotter til de kommende spil. Figurerne har et lyserødt og blåt ternet mønster. Denne beslutning blev taget på baggrund af resultaterne af en afstemning, der blev afholdt blandt eleverne på flere tusinde skoler i Japan. Denne metode til at definere OL-maskot blev brugt for første gang i den olympiske bevægelses historie.

Under konkurrencen blev mindst to tusind varianter af maskotter overvejet. Som et resultat blev kun tre billeder valgt fra denne sort. Det var dem, der blev sendt til retten til juniorskoleelever i japanske skoler. Maskoter baseret på landets nationale overbevisning nåede også finalen i konkurrencen, men børnene foretrak maskotter med motiver fra moderne animation.

Fremtidige talismaner vil blive dekoreret med mønstre i national ichimatsu-stil. Dette ternede design blev introduceret i kunsten i Edo-perioden (1603 - 1868). Maskotten blev også brugt i det runde emblem under Tokyo Olympiske Lege.

Forberedelse til OL

Japan forbereder sig seriøst til sportsbegivenheden. Her besluttede de at tage højde for alle de tidligere fejl, der blev foretaget under sportskonkurrencer. For eksempel vises skilte på engelsk på gaden. Ellers vil det være problematisk for europæere at navigere i Tokyo. Det er meget vanskeligt at finde det latinske alfabet i en japansk by, næsten alle indskrifter er lavet i hieroglyffer. Arrangørerne af OL vil være særlig opmærksomme på lufthavne og taxaudlejning.

Nedtællingen til sportsbegivenheden er allerede begyndt. Arrangørerne af legene præsenterede offentligheden for den fremtidige turnerings hymne.Dette er en opdateret version af hymnen, der blev spillet på Tokyo Games i 1964. Japan forbereder sig også på en øget belastning på alle større transportformer. Der blev afholdt en kampagne i landet, hvor medarbejdere fra flere hundrede virksomheder ikke arbejdede på kontorer, men derhjemme.

Der er imidlertid stigende rapporter på nettet om, at Japan halter bagefter planen om at forberede infrastrukturen til legene. Dette gælder især faciliteter, der er relateret til sejlads. Det Internationale Sejlforbund udtrykte håb om, at Tokyo vil være i stand til at undgå fejl begået af arrangørerne af de olympiske lege i Brasilien, som havde problemer med arrangementet af vandområdet.

Arrangørerne af OL lover seerne en unik oplevelse af at deltage i spektakulære begivenheder. Især skal fans se førerløse biler og frivillige robotter.

Populær af emne.