Hvornår Og Hvor Finder Vinter-OL Sted

Hvornår Og Hvor Finder Vinter-OL Sted
Hvornår Og Hvor Finder Vinter-OL Sted

Video: Hvornår Og Hvor Finder Vinter-OL Sted

Video: Hvornår Og Hvor Finder Vinter-OL Sted
Video: Праздник. Новогодняя комедия 2023, December
Anonim

Siden oldtiden er de olympiske lege blevet betragtet som den største sportskonkurrence blandt mennesker. De blev ikke holdt meget længe, men i 1896 blev de fornyet igen. I 2018 afholdes de 23 olympiske vinterlege allerede.

Hvornår og hvor finder vinter-OL 2018 sted
Hvornår og hvor finder vinter-OL 2018 sted

De 23. vinter-olympiske lege afholdes fra 9. til 25. februar 2018 i Sydkorea i byen Pyeongchang. Denne gang konkurrerede kun tre byer om disse konkurrencer, og den 6. juli 2011 anerkendte verdenssamfundet hovedstaden i de 23 vinterlege.

Atleter fra næsten hundrede lande vil være involveret i denne begivenhed. Cirka det samme antal sæt medaljer i 7 sportsgrene vil blive spillet. Forresten kunne Pyeongchang have været vært for vinter-OL allerede i 2014, men mistede kun fire stemmer til vores Sochi.

En række sportsfaciliteter blev bygget specielt til spil i denne by. Især et nyt ski- og skiskydningsstadion, en hoppepark og så videre.

Hvordan man kommer eller hvordan man kommer til OL

Der er ingen lufthavn i Pyeongchang selv. Men det ligger i den nærliggende by Wonju, hvortil der er direkte fly fra Moskva. Derfor er det ikke svært at komme til konkurrencen om russiske fans. Du kan også først komme til Seoul, Sydkoreas hovedstad og derefter flytte til Pyeongchang i bil, bus eller tog. I gennemsnit varer en sådan rejse uden fly cirka tre timer.

Der er også en færge fra Vladivostok til Sydkorea ad søvejen. Og dette er også en mulighed for at komme til de vigtigste sportsbegivenheder i de fire år.

Rusland lægger stort håb i disse spil på sit mænds ishockey- og skiskytterhold. Skatere, curlers, skiløbere, snowboardere skal også behage med medaljer.

Når du besøger Pyeongchang, er det bydende nødvendigt foruden de olympiske faciliteter at besøge buddhisternes hellige og religiøse templer, historiske museer, klostre og forlystelsesparker.

Du kan købe billetter til OL i Rusland på flere internetressourcer. En sådan begivenhed finder sted hvert fjerde år, og det er bydende nødvendigt at besøge den.

Anbefalede: